Tandha Sosial: Singidaken lan Golek

Depositphotos 27736851 s

UPDATE: - Kanthi desain situs anyar lan kurang panggunaan tautan, aku mutusake kanggo nyopot. Ora ana keluhan nganti saiki! Modifikasi iki isih bisa digunakake yen sampeyan pengin nggunakake.

Aku dadi pirang-pirang guyonan Nektros. Entri kasebut yaiku kenapa sampeyan kudu ngilangi kabeh tautan bookmark sosial siji klik ing situs sampeyan. Aku uga duwe sawetara wong liya sing menehi komentar… ana wong sing ujar yen aku mung duwe 25 [sarc].

Aku ora pengin nyopot ... Aku seneng karo dheweke. Aku ora yakin kenapa persis, nanging aku ngerti. Saliyane nggawe bookmark kaca kanthi gampang, aku uga pengin ndeleng kabeh situs ing njaba sing mbantu menehi tetenger. Ana ton-ton! Aku yakin, cepet utawa mengko, sing apik bakal munggah ing ndhuwur lan liyane bakal mati, nanging aku ora pengin meksa sapa wae nggunakake siji utawa liyane.

Dadi… Aku nindakake apa sing bakal ditindakake peretas sing apik. Aku disusupi Sociable plugin lan nambah sawetara JavaScript sing tombol utawa mateni tombol. Duwe 3 pangowahan:

  1. Owahi Plugin Sociable kanggo nambah link kanggo ngeklik lan mateni… elinga garis ngisor durung diganti… iku mung kanggo nuduhake sampeyan ing endi kode kasebut dilebokake:
    kirim; $ html. = ' Tandha Sosial '; $ html. = '> div id = "bookmark _'. $ postid. '" class = "sociable" style = "display: none"> '; $ html. = get_option ("sociable_tagline"); ?>
  2. Owahi file Sociable.css kanggo nyetel nambah kursor tangan / pointer… amarga iku mung acara onclick lan dudu tautan:
    .link {kursor: tangan; kursor: pitunjuk; }
  3. Sunting file header tema sampeyan kanggo nyelehake fungsi umum kanggo mateni div lan mateni:
     function showdiv(name){
     var obj = (document.getElementById)? document.getElementById(name) : eval("document.all[name]");
     if (obj.style.display=="none"){
     obj.style.display="";
     }else{
     obj.style.display="none";
     }
     }
    

Dadi, ngeklik tautan Bookmark Sosial bakal ngganti konten lan mateni konten kanggo kiriman tartamtu!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Ya, tulung! Aku pengin nggunakake iki nanging mikir yen aku salah (sanajan biasane karo teknologi, ora mesthi) - Aku nggawe serep asli, matur nuwun sanget, amarga nalika nyoba ngetrapake pangowahan blogku rusak - layar kosong, ora ana akses kanggo admin Varian plugin bakal luwih medeni banget tumrape kita kabeh tanpa kemampuan nindakake perkara-perkara sing keren kanthi yakin! X

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.