Negara Iklan Sosial

pariwara sosial negara

Nalika infographic iki menehi sawetara wawasan babagan platform iklan saben media sosial, aku pengin bisa njupuk langkah luwih adoh lan mbahas apa sing bisa digunakake ing platform iklan kasebut. Contone, ing Facebook - pariwara sing ndorong obrolan lan keterlibatan ing kaca Facebook perusahaan - ditambah karo target target pamirsa sing ditrapake - ndadekake tingkat konversi paling dhuwur.

Amarga panggunaan media sosial saka media sosial, luwih saka 75% merek wis nggabungake pariwara sosial menyang anggaran pemasaran integral. Nanging, mayoritas ora yakin babagan cara ngukur kesuksesan media sing anyar iki. Infographic paling anyar Uberflip nggambarake tambah akeh adopsi iklan sosial ing antarane para pemasar, jumlah dolar sing dialokasikan ing saluran kasebut, lan efektifitas kampanye media sosial sing dibayar iki. Saka ing Infographic: Negara Iklan Sosial

Iklan ROI Sosial

One comment

  1. 1

    Bubar duwe pamicara ing kelas Media Sosialku sing ngatasi masalah ngukur ROI kanggo pariwara sosial lan uga maca artikel babagan topik kasebut. Ana pirang-pirang cara kanggo ngukur ROI lan sing dakkirim saka loro ceramah lan artikel, yaiku cara kanggo ngukur ROI kanggo pariwara sosial gumantung banget karo pilihan perusahaan lan platform sing digunakake. Contone, ngukur kasuksesan akun Twitter perusahaan bisa didhasarake karo jumlah pengikut anyar saben minggu. Nanging, aku mikir ana masalah liyane sing muncul amarga, kayata, kepiye jumlah pengikut Twitter anyar sing nuduhake maksud tuku?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.