Ramalan Mbuwang Iklan Sosial

ramalan mbuwang iklan sosial

Pendapatan iklan media sosial bakal saya gedhe $ 11 milyar dolar ing taun 2017. Facebook wae sing diarep-arep bisa ngasilake udakara $ 1 milyar penghasilan iklan seluler ing taun 2013.

Akeh pimpinan industri media sosial moyoki ide babagan manungsa waé ing media sosial. Iku gampang dikandhani kanggo wong sing dadi adopsi awal lan bisa tuwuh pandhuan sing akeh. Iki ora kahanan sing padha karo bisnis. Mesthi wae nggawe ing media sosial - lan kanggo nyepetake pangembangan lan entuk prospek - mbayar pariwara minangka investasi sing kuat kanthi laba investasi sing positif.

Iklan sosial nggayuh pamirsa nalika sampeyan wis nandur modal akeh dhuwit lan wektu kanggo ngolah. Sampeyan bisa ndeleng pamirsa sing paling narik kawigaten, mula sampeyan bisa nggawe manawa pariwara sampeyan tuku kanthi bener lan sampeyan pancen nambah basis penggemar adhedhasar data sejati. Salesforce Marketing Cloud VP Peter Goodman

Yen infographic ora nutupi cukup, priksa manawa ndownload ebook Salesforce, Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal babagan Iklan Media Sosial.

Lanskap Pariwara Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.