SOAP'd: Ngeruk Liyane Program Liyane

sinetronAku mlebu Program Scratch One Another minggu kepungkur lan wis nampa review hebat babagan blogku William Tully. Temenan manawa William pancen butuh wektu sawetara suwe lan nulis ulasan blogku sing hebat. Aku pancen ngurmati lan ngormati pendapat - lan setuju karo pambiji… saiki mung masalah nalika lan kepiye carane ngrampungake kabeh!

Halo Pak Karr!

Aku rumangsa nesu amarga ana pengalaman SOAP sing pertama karo situs sampeyan .. Ora blogger anyar sing nyoba ngerti nuansa halus komunitas blogging, utawa dhasar tag, trackback, desain, tata letak, utawa aliran? ora, aku entuk veteran sing trampil, uga, entuk! (kayane sampeyan SOAPing blog Pak Godin? dudu tugas sing gampang!)

Saiki, informasi sing diwenehake dening Easton Ellsworth yaiku:

Douglaskarr.com yaiku babagan "Pemasaran Internet, Integrasi, Otomatisasi, WordPress."
Doug pengin tips babagan: ningkatake lalu lintas, desain lan rangking mesin telusuran

STUFF DESAIN:

Reaksi pertama nalika mlebu situs sampeyan yaiku apa aku mlebu ing bidang AUTOMASI lan teknik. Aku pancen bingung karo insinyur sing mesem / ngguyu, amarga dheweke ora mesem, nanging aku nyimpang .. Kanthi otomatisasi gedhe? ing header, dikombinasikake karo gir ing sisih tengen, kanggo aku, jerit proses teknik lan otomatisasi sing jelas, blog sampeyan dudu.

? Pengaruh lan Otomatisasi? ? pengaruh lan otomatisasi jinis kepemimpinan
? blog pemasaran lan teknologi? ? pengaruh liwat pemasaran lan blog teknologi otomatis?

Aku entuk pesen campuran lan sejatine ora jelas, mung saka judhul, apa tegese blog iki. Aku duwe teori yen bisa nerangake blog kanthi cetha ing header, utawa nerangake karo blog. Yen header menehi siji pesen lan blog liyane, mula sing maca dadi frustasi. Kanggo luwih maju, yen kita deleng kanthi cetha 7 kategori postingan utama sampeyan:

  1. Teknologi (193)
  2. Bisnis (172)
  3. Pemasaran (113)
  4. Blogging (95)
  5. WordPress (86)
  6. Desain Web (61)
  7. Pemrograman (53)

Ora ana sing nyebutake? Otomatisasi ?. Ya, kayane pancen saya ora bisa nggatekake siji tembung, lan aku percaya amarga ora ana gandhengane. Aku percaya manawa baris kapindho di-tweak kanggo nerangake babagan bagean otomatisasi, luwih efektif. Kategori utama sampeyan yaiku? Teknologi?, Lan sing luwih khusus, teknologi SOFT. Sajrone 10 kaca pisanan ing arsip teknologi sampeyan, mung ana rong kiriman sing ana gandhengane karo teknologi hard nyata (kayata piranti fisik kayata iPhone) sing nggawe aku kepengin ngerti kenapa ana gir ing header sing nuduhake? Teknologi hard ??

Ok, dadi apa sing kudu kita lakoni? Tos? Em. Pindhah munggah, lan obah judhul / tag ing sisih tengen lan mudhun nganti garis pandang saka garis gambar sampeyan munggah ing sisih tengah header. Aku seneng gambar sampeyan ing header? menehi kesan sing grapyak lan ramah ing blog sampeyan. Yen ana gambar sing langsung ana ing pikiran kanggo nyingkirake proses rekayasa proses, lan luwih cocog karo apa sing sejatine diarani blog sampeyan, banjur gunakake, yen saiki ora digunakake.

Sistem menu paling dhuwur kanthi macem-macem kaca bisa digunakake kanthi sampurna lan bakal dakkirimake ing kana. Kaca cloud tag apik banget lan aku mung bakal ngganti saka TAGS dadi TAG CLOUD yen ana ruangan ing menu. (uga, lan panjelasan babagan carane digawe iki apik banget supaya wong bisa nyalin ide apik sampeyan lan ngubungake bali menyang blog sampeyan?)

Sponsor vs. Aktivitas Paling Anyar ing kaca blog utama ?. Sekilas sampeyan ndeleng sponsor, daftarke iku iklan, banjur sampeyan ndeleng kegiyatan paling anyar sing padha karo konten sponsor, dadi uga terdaftar ing otak minangka pariwara, lan kita bakal adoh ing sisih tengen sadurunge entuk menyang daging sidebar sampeyan. Saran kula yaiku supaya bisa dipisahake karo sawetara warna, utawa barang cilik kaya dene? Komentator Maret? utawa? Blog sing Aku Waca ?. Yen kabeh katon kaya pariwara, perasaan grapyak sing diwenehake karo gambar sampeyan mula cepet lancip.

Ningkatake TRAFFIC:

Um, aku mikir aku bakal nguciwani sampeyan babagan iki, mung amarga sampeyan duwe lalu lintas luwih akeh tinimbang aku .. Kaya takon resepsionis ing dealer mobil babagan spesifikasi kinerja? manawa, sampeyan bisa uga entuk sawetara informasi, nanging meh ora takon karo wong sing ngerti lan bisa digunakake saben dinane .. Kasunyatane ing kene yaiku aku kudu takon babagan carane nyopir lalu lintas lan aku njaluk ngapura amarga pertandingan sing ora apik munggah kene

Siji-sijine saran sing dakkandhani yaiku narik lalu lintas saka pinggiran. Yen duwe blog babagan, ujar, teknologi, biasane nggunakake wektu teknologi blog karo sapa wae sing entuk. Kepiye yen kita nutul blog sing ora pati ngerti babagan teknologi, dadi ahli, lan narik lalu lintas minangka panguwasa.

Biasane blog teknologi medeni wong-wong sing nyoba ngerteni, mung amarga blog kasebut kalebu siji geek kanggo blog liyane. Kita ngerti manawa sampeyan ngerti teknologi kasebut, nanging apa sampeyan bisa nerangake karo akeh sing ora, wedi, nanging pengin ngerti? Yen sampeyan bisa, banjur metu saka ruang teknologi, lan goleki para pamaca ing pinggiran sing nggoleki. Komentar kaya edan ing blog sing nyentuh teknologi nalika ora mbutuhake, tinimbang sing duwe fokus Sadawane garis sing kudu mandheg muter banyu jero kanthi sisa hiu, nanging pindhah menyang banyu sing luwih cethek ing endi sekolah-sekolah iwak? yen ngerteni APA wae ..

PUNGKULAN ENGIN MILIK:

Kaping pisanan, sampeyan cukup dominasi kaca pisanan google nalika jeneng diketik. Tambah sawetara tag topik bebarengan karo jeneng sampeyan lan katon apik banget ing panelitian. Aku ngira pitakonane sejatine yaiku, apa sing pengin ditampilake nalika wong nggoleki? Yen sampeyan ngetik?douglas karr teknologi? banjur sampeyan tampil apik banget? Yen sampeyan pengin tampil nalika ana wong ngetik 'teknologi?, Coba tebak, kita duwe kompetisi serius.

Tag situs sampeyan padhet, judhul kiriman ditampilake ing panggonan sing pas, lan tautan menyang kiriman kayane bisa digunakake kanggo sampeyan. Aku mikir yen sampeyan bakal entuk level sing luwih dhuwur, sampeyan butuh masukan saka wong sing spesialisasi ing wilayah iki.

Muga-muga aku wis menehi pitulung kanggo ngapikake situs sampeyan, utawa paling ora, nggawe sampeyan mikir sing bakal nggawa sampeyan arah sing bener. Iki minangka tugas sing angel banget wiwit pungkasane, nanging aku durung ngerti cukup, lan nemokake sawetara artikel apik ing situs sampeyan.

Kabeh sing paling apik, lan aku ngarep-arep akeh kiriman saka sampeyan mbesuk.

Sampeyan pancen,
William Tully

Saiki aku kudu nganalisa situs sing wis dipilih sing kudu daklakoni! Muga-muga aku bisa nindakake kajian kanthi lengkap kaya sing ditindakake William. Matur suwun, William! Saiki aku mung prelu ngresiki situs sethitik! Entuk? SABUN ... ngresiki ?! Doh!

11 Komentar

  1. 1

    Kanggo nyritakake sejatine aku seneng spanduk ndhuwur. Kanggo kula, gir kasebut nyedhiyakake penyesuaian sing apik ing antarane teknologi lawas lan anyar, lan Douglas A. Karr sing mesem kasedhiya kanggo mbantu kita nyepetake kesenjangan kasebut. Masalahku mung kanggo menu ndhuwur (yaiku feed kaya ora cocog).

  2. 6
    • 7

      Pancen! 🙂

      Aku duwe sawetara masalah bengi iki karo Photoshop lan ora bisa nempelake ing header anyar tanpa nabrak. Bakal ana ing sawijining dina utawa luwih, aku janji!

      Aku ora bisa ngandhani carane akeh wong sing menehi komentar babagan gambar kasebut! Aku seneng!

  3. 8

    PS. Re: "nanging apa sampeyan bisa nerangake karo akeh sing ora wedi, nanging pengin ngerti apa?" Sampeyan ngerti dheweke ngrujuk marang aku, iya? haha

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.