Dadi Aku Ngandika…

Bill kang kanca, Mike, nggambar gambaran apik nalika aku kerja. Mike duwe humor lucu lan aneh sing dak tresnani. Dheweke wong sing duwe bakat ... mula kita menehi situs web kanggo ulang taune!

Dadi Aku Ngomong?

Matur suwun, Mike!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.