Dadi Gampang, Caveman bisa nindakake ...

Aborigin DigitalDina iki minangka dina Klub Book lan kita seneng banget melu konferensi telpon Mikela lan Philip Tarlow, panulis saka Aborigin Digital. Mangkene kutipan Amazon:

Digital Aboriginal, dening Mikela Tarlow karo Philip Tarlow, ngusulake pendekatan sing paling unik kanggo wong-wong sing golek cara inovatif supaya bisa tetep tetep ing lingkungan bisnis teknologi modern saiki: bali menyang "jagad magis, jaringan, multidimensi" saka wong asli kanggo inspirasi lan pituduh . Panulis – dheweke spesialis sinau organisasi; dheweke minangka seniman sing diakoni sacara internasional - percaya ilmu babagan cara nomadis ing ara-ara samun kanthi pas karo kabutuhan modern ing papan makarya. Ing patang bagean sing nyinaoni prilaku aborigin ing konteks jaman digital, nuduhake carane macem-macem aspek utama bisa diselehake karo strategi lan katrampilan sing biasane dingerteni.

Dadi transparan banget, aku durung maca buku… nanging sawise obrolan, aku bakal maca. Mangkene pratinjau patang bagean:

  • Sapa sing duwe Angin? iki minangka diskusi jero babagan properti intelektual lan kepemilikan kita iku. Pitakon kasebut minangka metafora lan nuduhake sikap kuno "kita" lawan sikap modern "aku". Mikela lan Philip percaya yen pendulo wis wiwit ganti menyang 'kita'… manungsa waé kanggo perdamaian, pemanasan global, spiritualitas, perbaikan diri, lsp.
  • Bali saka Crita yen sampeyan wis suwe dadi blogger, sampeyan bakal nemokake sawetara blog sing paling sukses menehi crita. Ewonan taun suwene, kaya carane masarakat sinau liyane. Lan isih dadi metodologi sing sukses. (Ing karya, aku nggunakake "Gunakake Kasus" kanggo njlentrehake marang tim pangembangan babagan carane wong nggunakake aplikasi ... kita crita!)
  • Pikiran Suku iki babagan ruang kerja kolaboratif lan carane wong bisa kumpul kanthi alami supaya bisa produktivitas. Evolusi web sing hebat yaiku kemampuan kanggo kolaborasi karo wong sing ora sampeyan kenal, lan berkembang kabeh Sistem operasi, aplikasi… Lan uga online Ensiklopedia.
  • Nunggang Garis Lagu minangka diskusi babagan kemampuan kanggo ngetutake intuisi lan sifat naluriah. Mikela menehi komentar manawa Malcolm Gladwell nindakake tugas njlentrehake babagan iki Blink: Kekuwatan Mikir Tanpa Mikir. Kanthi volume data sing diadhepi saiki, mesthine kudu ana analisis kelumpuhan. Percaya karo naluri kita ora padha karo tebakan - ana akeh bukti yen ana luwih saka intuisi tinimbang sing kita sadhar.

Obrolan kasebut ngrangsang. Kabeh wong ing Klub Book kanthi ngamuk nulis cathetan lan ngrembug obrolan kasebut. Mikela lan Philip wis nggarap buku sabanjure, Wangsulipun Crita, sing bakal dadi rinci babagan topik sing diwenehake Aborigin Digital.

Mangkene babagan Aborigin Digital… ditulis ing taun 2002! Adhedhasar informasi sing dikumpulake liwat riset, Mikela lan Philip pancen nyritakake kemajuan teknologi lan bisnis anyar sing durung ana. Wiwit ditulis 5 taun kepungkur, sampeyan bisa tuku ing Amazon kanthi rega $ 3.99.

Inspirasi kanggo buku kasebut sejatine saka ndeleng potongan seni ing papan sirkuit sing padha karo lukisan aborigin kuno.

Mikela lan Philip seneng banget omong-omongan kaya kita, apik banget. Kita secara harfiah nyeluk hotel ing Yunani kanggo ngrembug bukune, klub buku, lan pikirane babagan babagan lanskap bisnis lan teknologi sing ganti. Aku bisa terus maju - aku duwe 4 kaca cathetan saka konferensi telpon 1 jam.

Aku wis mikir maneh sawetara materi kanggo kuliah babagan Blogging Perusahaan minggu ngarep kanggo infus karo sawetara ide-ide sing nyebabake pemikiran kasebut.

Matur suwun khusus Harlon Wilson, Presiden lan CEO saka Animasi Medis. Harlon kekancan karo Mikela lan Philip lan ngatur telespon kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.