Apa Snapchat Penting Kanggo Pemasar?

marketing snapchat 1

Ing impromptu jajak pendapat ing komunitas Martech kita, 56% responden ujar manawa dheweke ora duwe rencana taun saiki nggunakake Snapchat kanggo pemasaran. Mung 9% nyatakake yen nggunakake, lan liyane ujar manawa durung mutusake. Iki dudu pujangga sing cocog kanggo jaringan sing saya mundhak.

Secara pribadi, aku rumangsa mbingungake lan isih bingung nalika mbukak app. Pungkasane aku nemokake crita lan foto saka jaringanku, nanging ora tanpa frustasi. Dene kanggo ngirim sworo seru, arang banget.

Kanthi 150 yuta pangguna aktif saben dina lan 60% wong sing nerbitake saben dina, bisa uga aku ora kudu nglirwakake platform kasebut. Nyatane, ing dina tartamtu, Snapchat tekan 41% saka kabeh bocah 18 nganti 34 taun ing Amerika Serikat.

Kanthi panggunaan mung seluler, Snapchat minangka jaringan sing cocog banget karo kanthonge wong. Kanthi konten sing wis dibusak kanthi otomatis, para pangguna rumangsa penting banget supaya bisa ngakses Snapchat sabisa-bisa, lan mbantu pangguna supaya terus ngobrol karo kanca.

  1. Snapchatting - Kayane angel banget kanggo ngatur lan ngukur keterlibatan, nanging kesempatan kanggo nggawe hubungan 1: 1 karo klien sampeyan kasedhiya ing Snapchat. Lan wong sing ora winates bisa ngetutake sampeyan; sampeyan diwatesi ngetutake 6,000 akun (ora diverifikasi karo Snapchat).
  2. Crita - Crita Snapchat minangka foto utawa video sing sampeyan kirim menyang bagean crita sampeyan dhewe sing bisa dideleng lan kabeh kanca. Crita kadaluwarsa ing 24 jam.
  3. Advertising - Snapchat nawakake Snap Ads, Geofilters sing Disponsori, lan Lensa Sponsor ing opsi pariwara saiki.

3 Cara Ngiklanake ing Snapchat

Snapchatters nonton luwih saka 10 milyar video saben dina, yaiku luwih saka 350% kenaikan ing taun kepungkur. Dolan maring Iklan Snapchat kanggo informasi luwih lengkap lan ton studi kasus.

  1. Snap Ads - yaiku iklan video vertikal 10 detik.

  1. Geofilter sing Disponsori - saringan foto unik mung kasedhiya ing lokasi sing sampeyan tentokake.
  2. Lensa sing Disponsori - yaiku modifikasi foto utawa lapisan sing bisa digunakake para pangguna lan ditambahake menyang Snaps.

Praktik paling apik ing pemasaran Snapchat

  • Setel profil Snapchat menyang umum.
  • Ngatur sampeyan Snapcode.
  • Gunakake Snapchat kanggo kontes, nyelinep, kode kupon, ing mburi layar, lan perkenalan karyawan.
  • Cepet 5-15 detik lan gawe crita kanthi 1-2 menit.
  • Dhiskusi sajrone sworo seru utawa crita sampeyan.
  • Film lan kirim foto vertikal.
  • Ngomong karo pangguna liyane nggunakake messenger Snapchat.
  • Gunakake teks lan emoji
  • Dadi kreatif!

Mangkene infographic, Napa Snapchat Penting karo Pemasaran:

infographic marketing snapchat

2 Komentar

  1. 1

    Miturut data anyar, Snap (chat) duwe pangguna DA158 150M. Kasunyatane, aplikasi seluler iki fokus ing pasar Kulon: Amerika Utara (AS, Kanada) lan (sebagian) Eropa (UK, FR). Aku ora mikir manawa "Kanthi 60 yuta pangguna aktif saben dina lan XNUMX% penerbit saben dina" iku kurang. Akeh wong nggunakake Snap (chat) kanggo ngetutake pasif liyane tanpa ngirim crita.

  2. 2

    Aku rumangsa kikuk kanggo digunakake lan asring takon-takon “apa sing kudu dak kirim?” sadurunge pindhah menyang Instagram utawa bali menyang Facebook. Kanggo bisnis rada beda, amarga yen sampeyan wis nemtokake pesen sampeyan, mung adaptasi menyang platform lan muter supaya bisa sukses, nanging isih jaringan liya sing bisa digunakake. Kita bakal ngerti kepiye carane sawise IPO.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.