5 Cara Snapchat Bisa Digunakake kanggo Promosi Bisnis Sampeyan

marketing snapchat

Nalika platform seluler sosial saya misuwur, mesthi ana kesempatan kanggo nggunakake platform kanggo komunikasi lan bisa dadi calon pembeli. Snapchat pancen wis ngungkuli pangarepan kasebut, kanthi luwih saka 100 yuta pangguna saben dina sing nonton luwih saka 8 milyar video saben dina.

Snapchat nawakake merek lan produsen konten kanthi kesempatan nggawe, promosi, menehi hadiah, nyebarake, lan pengaruh kemampuan interaksi unik saka platform.

Kepiye para pemasar nggunakake Snapchat?

M2 Ditahan Australia wis nuduhake infographic sing apik, Kepiye Snapchat Bisa Ngembangake Brand Sampeyan, lan nyedhiyakake limang cara ing ngisor iki supaya perusahaan bisa nggunakake Snapchat.

  1. Nyedhiyakake akses menyang acara langsung - nyenengake para pamirsa kanthi tampilan asli babagan peluncuran produk, pameran dagang, utawa acara siji-sijine.
  2. Kirim konten pribadi - nyedhiyakake konten khusus utawa unik kanggo pamirsa sing bisa uga ora ditampa ing platform liyane.
  3. Penawaran kontes, tunjangan utawa promosi - nawakake kode promo utawa diskon kanggo para penggemar. Hadiah lan promosi minangka cara supaya para pengikutmu bali maneh.
  4. Nggawa wong ing mburi layar - melu pamirsa kanthi menehi konten ing layar lan pamerake manawa merek sampeyan mbedakake dhewe.
  5. Mitra karo pengaruh Snapchat - trampil Pengaruh Snapchat bisa mbantu nyebar kesadharan marang demografi sing angel digayuh liwat media tradisional.

Pemasaran Snapchat kanggo Bisnis

One comment

  1. 1

    Halo,

    Artikel sing informatif banget. Aku setuju karo sampeyan yen kanthi popularitas platform media sosial, mesthi ana kesempatan kanggo nggunakake platform kanggo komunikasi lan komunikasi karo calon pembeli. Snapchat minangka jaringan media sosial populer sing ngidini sampeyan nuduhake video lan gambar karo kanca lan kulawarga. Saben pangguna telpon pinter ndeleng paling ora siji video saben dina. Aku seneng limang poin sing dibahas ing artikel iki minangka cara merek nggunakake snapchat. Bisnis nggunakake snapchat kanggo promosi produk uga ngirim konten pribadi. Waca link iki: https://www.animatedvideo.com/blog/numbers-branding-snapchat/

    Tautan iki nuduhake kesempatan branding saka snapchat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.