Napa Snapchat Nggawe Revolusi Pemasaran Digital

snapchat

Nomer kasebut apik tenan. #Snapchat duwe luwih saka 100 yuta pangguna aktif saben dinane lan luwih saka 10 milyar tampilan video saben dinane data internal. Jaringan sosial dadi pemain utama ing pamasaran digital mbesuk.

Wiwit diluncurake ing taun 2011 iki ephemeral jaringan berkembang kanthi cepet, utamane ing antarane generasi digital digital pangguna mung seluler. Iki minangka platform media sosial intim sing pasuryan kanthi level keterlibatan sing nyenengake.

Snapchat minangka jaringan sing merek ngupaya pangguna ngirim pesen khusus lan ngomong nganggo kode sing dingerteni. Iki minangka jaringan sing entuk apa sing dienggo pariwara sajrone 100 taun kepungkur: sambungan siji menyang siji.

Panganggone anyar kanggo nggawe konten nganggo gambar utawa jepretan video 10 detik sing ilang sajrone jangka wektu 24 jam wis ngowahi cara nggunakake media sosial lan menehi revolusi cara nonton video - saiki vertikal lan seluler. Iki minangka kesempatan gedhe kanggo para pemasar lan pengiklan. Nyedhiyakake papan sing penting kanggo sesambungan lan sesambungan karo pamirsa kanthi cara sing asli lan asli.

Minangka Snapchat minangka jaringan sing disenengi kanggo para mudha, iku uga papan sing kudu ditindakake kanggo nutul demografi Milenial sing dikarepake, segmen sing saya angel ditemokake ing saluran liya.

Saiki, 63% pangguna #Snapchat umure antara 13 lan 24 taun, miturut data sing diwenehake dening perusahaan. Lan sanajan pangguna sing luwih enom ora kudu duwe rekening bank utawa kertu kredit dhewe, umume dadi wong sing nggawe tren, mutusake tuku lan pengaruhe keputusan konsumen saka wong tuwa.

Napa kalebu Snapchat ing strategi pemasaran sampeyan?

  • Gawe kesadharan merek: Snapchat minangka cara sing efektif kanggo nggawe pajanan kanggo bisnis sampeyan lan komunikasi babagan nilai merek liwat crita. Uripake merek sampeyan lan nyedhiyakake konten pamirsa kanthi snap video regane larang regane kanggo nuduhake tutorial cepet lan / utawa tips lan demonstrasi produk, kayata.
  • Humanisasi bisnis sampeyan: Transparansi minangka kunci kanggo nyambungake karo pelanggan ing level asli lan Snapchat mung kasedhiya. Kirim ing latar mburi rekaman saka bisnis sampeyan lan tuduhake kegiyatan saben dinane sing umume para pelanggan ora bisa ndeleng.
  • Insentif pelanggan: Coba melu pelanggan lan ajak tumindak. Nawakake jangkoan langsung saka salah sawijining acara sampeyan, pratinjau pratinjau produk utawa layanan sing bakal teka lan jalanake hadiah lan kontes.

Kepiye cara nggayuh pengaruh influencer Snapchat sing bener?

Kampanye pemasaran pengaruh bisa dadi akeh wektu preduli saka platform sosial. Nggunakake pasar influencer minangka kunci kanggo nglancarake proses kanggo ngirim konten sing bisa diukur lan ROI sing kuwat.

SocialPubli.com, sing anjog pasar pengaruh akeh budaya, bubar dadi platform otomatis 100% pertama sing ngaktifake kolaborasi merek-pengaruh ing Snapchat.

Pasar nyedhiyakake model publisitas media sosial inovatif sing dibangun adhedhasar demokratisasi merek lan papan kemitraan influencer. Kabuka kanggo kabeh pangguna media sosial kanggo ndhaptar lan miwiti entuk bathi saka kegiatan media sosial. Merek, agensi lan bisnis cilik nganti medium bisa ngluncurake kampanye tanpa mbutuhake anggaran minimal.

Babagan SocialPubli

SocialPubli.com nyambungake merek kanthi luwih saka 12,500 influencer saka 20+ negara sing duwe kampanye pemasaran media sosial ing Instagram, Twitter, Youtube, blog, lan saiki Snapchat.

Influencer bisa dipisahake nggunakake 25 kritéria kalebu opsi nargetake kanggo lokasi, jenis kelamin, area sing disenengi, umur, jumlah pengikut lan liya-liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.