Apa Snap bisa dadi langkah sabanjure ing Lelungan Panuku?

Apa Snap bisa dadi langkah sabanjure ing Lelungan Panuku?

Kanthi nganggo cara akeh, kabeh gumantung saka sapa pelanggan lan apa lelungane.

Kabeh wong ngerti babagan Snapchat saiki, bener? Sapa sing isih peteng ing siji iki? Yen mangkono, iki kabeh sing kudu sampeyan ngerteni ... Iki minangka salah sawijining jaringan sosial sing paling populer ing antarane bocah-bocah umur 16 - 25 taun, kira-kira $ 5 Milyar dikabarake, lan rasane ora ana sing golek dhuwit.

Saiki, bagean iki yaiku kanthi desain. Mung ana sawetara wilayah sing bisa diiklanake ing Snapchat, lan kabeh padha nggegirisi. Sampeyan bisa mbayar iklan ing "Kisah Langsung," lan intine entuk titik pra-gulung 10 detik sing bisa diklik pangguna tanpa ngenteni babar pisan. Sampeyan bisa ngiklanake fitur "Temokake" sing anyar, sing siyap kanggo ngganggu cara situs berita lan hiburan wiwit CNN nganti Comedy Central ngeculake kontene. Kaloro opsi kasebut pancen ala banget kajaba sampeyan pengin nambah kesadharan merek sing larang banget lan ora bisa ditebak.

Nanging, pitakon sing ora ana sing takon, kepiye cara nggabungake Snapchat menyang apa sing kita lakoni ngerti wis bisa? Akeh wong sing nulis jaringan sosial minangka tren (kesalahan) lan akeh liyane wedi main ing jaringan amarga ora ngerti (kesalahan sing luwih gedhe). Iki sebabe wong mbayar bocah sing bodho kaya aku supaya bisa main teknologi anyar iki, lan aku uga kaget manawa luwih akeh wong sing ora ngerti apa sing dikarepake ing driji - kanthi harfiah.

Aku bisa mikir babagan rolas industri - kalebu hiburan wengi, restoran, lan ritel lokal - sing bisa entuk manfaat banget kanthi nggabungake unsur gratis Snapchat dadi strategi pemasarane, lan kabeh kalebu ing Alkitab sing kabeh pemasar digital tundhuk… Plancongan tuku.

Perjalanan Pembeli Tradisional

Yen sampeyan wis cukup pinter maca Martech Zone, Aku yakin sampeyan ngerti kabeh babagan lelungan tuku tradisional. Pengalaman pelanggan kabeh digambarake ing model iki minangka keputusan logis lan rasional sing digawe dening keputusan sing rasional. Kaping pisanan, pelanggan ngerti yen dheweke duwe masalah, mula miwiti paneliten solusi, banjur sinau luwih lengkap babagan solusi sampeyan, banjur dituku, banjur dadi pengacara. Kayane resik banget, gampang banget. Meh banget resik lan gampang banget…

Iku amarga iku. Ing ruang B2B, yaiku banget cocog Ing ruang B2C yaiku kadhangkala relevan, nanging luwih mirip karo aturan jempol tinimbang formula sing nyata. Dadi, kepiye sampeyan bisa nyetel aturan jempol iki supaya Snapchat dadi proses?

Nyetel Perjalanan Kanggo Generasi Sabanjure

Ayo diwiwiti karo perkara generasi kasebut. Aku ora ana ing kene kanggo nulis tren liyane babagan cara pasar nganti umume milenial. Sing ditulis biasane dening wong-wong sing wis tuwa banget kanggo ngerti babagan kita utawa isih enom kanggo ngerti bisnis, lan aku ora minat. Yen wis dikandhani, ana bedane BESAR antarane cara wong enom nggunakake informasi lan model pemasar nganggep padha nganggo informasi.

Contone, milenium sacara umum misuwur amarga ora dipercaya pariwara. Iki pancen gedhe banget lan akeh wong sing mandheg ing kana. Sing ora takon apa-apa milenial sing lagi ngomong karo apa?

Sing paling cerdas kanthi pariwara sing paling ora dipercaya dhuwit, nanging dheweke seneng banget nlusuri lan seneng banget merek sing nyoba resonan karo wong-wong mau. Dheweke tansaya akeh kanthi ilmune manungsa ing pucuke driji lan digunakake kanggo ngrampungake taruhan bar, diagnosa tenggorokan sing lara, lan mutusake ngendi dhuwit kanggo dibuwang. Kanggo klompok iki, bukti sosial minangka raja, lan apa wae sing katon komersial banget bakal ora bisa narik kawigaten.

Dadi, iki nuwuhake pitakon sing penting banget, kepiye cara nggunakake platform sing ora ndhukung para pengiklan supaya bisa pasar menyang demografi sing ora pengin dipasarake?

Discovery Snapchat Nglangkungi Snapchat Discover

Sajrone sawetara minggu kepungkur, timku ing Miles Design wis eksperimen karo pemasaran Snapchat, lan kita nemokake sawetara kemungkinan sing apik banget ing platform sing gratis lan duwe potensi kanggo ndorong bisnis, ora mung pangenalan merek.

Bayangake, umpamane, sampeyan minangka bar sing angel golek sing umur 20-an tekan lawang. Ana pirang-pirang solusi sing wis dicoba kanggo masalah iki, kalebu spesial minuman sing apik, wengi sing ora penting, musik live, lan liya-liyane, nanging akeh insentif kasebut luwih gumantung marang pratandha ing njaba lokasi sampeyan tinimbang jinis pariwara liyane. Kepiye yen sampeyan kudu nggawa wong akeh menyang lokasi sampeyan supaya insentif bisa tuku?

Ketik Snapchat.

Sawetara prekara unik babagan Snapchat minangka jaringan sosial, kalebu filter geo. Saiki, Snapchat ora ngidini sampeyan nggawe filter geo kanggo bisnis, nanging bisa uga bakal supaya sampeyan nggawe filter geo kanggo wilayah sampeyan. Proses iki pancen gratis lan tahan tanpa wates, tegese manawa ana wong teka ing gulu alas, dheweke bisa nggunakake geofilter nalika Snapchatting kanca, pungkasane bisa ngasilake lalu lintas menyang lingkungan sampeyan lan muga-muga bisa bar. Sambungake karo promosi (Cepet gambar karo geofilter lan mlebu kanggo entuk minuman gratis, lsp.) Lan sampeyan bisa dadi juggernaut media sosial kanthi demografi sing ideal sajrone pirang-pirang wulan.

Aku ora dhewekan ing babagan iki. Snapchat pancen sejatine nggunakake Geofilter kanggo nyolong insinyur saka Uber, lan tebakanku yaiku dheweke ora bakal mandheg ing kana. Ana pirang-pirang aplikasi kanggo teknologi iki, sampeyan mung kudu nyoba.

Iki kabeh pancen nggawe keterlibatan. Snapchat ora beda, mung anyar. Yen sampeyan menehi pengalaman sing apik kanggo pangguna lan cara sing apik kanggo nyambung lan melu, sampeyan bakal menang. Kanggo akeh merek B2C sing pengin nggawe akeh sing luwih enom, iki minangka pilihan sing apik… Dadi, kenapa kabeh padha wedi?

Yen sampeyan pengin ngobrol babagan Pemasaran, Teknologi, utawa sing paling tuwa, Marketing Tech, aku seneng ngomong. Tetep ing pacelathon arep ing Twitter lan wenehi aku ngerti apa liyane sing pengin diwaca!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.