SPAM lan Industri Pesen Teks

spam pesen teks miturut umur

Bisnis wis nganggep sepele pengaruh olahpesen teks seluler. Pesen teks, utawa dikenal kanthi jeneng SMS (Sistem Pesen Cekak), wis ora bisa ngatasi aplikasi web seluler sing luwih populer. Nanging, ora kabeh telpon minangka smartphone lan bisa nggunakake aplikasi. Saben ponsel ngidini olahpesen teks.

Amarga bisnis bali menyang media sing luar biasa iki, akeh sing ora nggatekake idin sing dibutuhake. Industri biyen mbutuhake opt-in kaping pindho kanggo kuitansi, nanging saiki ngeculake syarat kasebut dadi opt-in tunggal. SPAM mundhak tajem lan bakal ana akibat. Akeh pangguna seluler sing dikenani biaya kanggo saben teks sing ditampa - mbukak industri kanggo tuntutan hukum.

iki laporan nyoroti masalah utama ing industri pemasaran pesen teks. Kanthi ana spam pesen teks, efektifitas pemasaran liwat saluran iki bakal mudhun banget yen ora dipriksa. Kanthi luwih saka rong pertiga saka populasi AS sing nampa spam pesen teks, saiki wayahe bisnis mulai ngerti dampak saka spam pesen teks tumrap para pelanggan lan milih panyedhiya piranti lunak kaya Tatango sing ngetrapake kabijakan toleransi nol kanggo spam pesen teks. Derek Johnson, CEO Tatango

Ing wulan Juli 2011, panyedhiya pemasaran pesen teks Tatango nyurvei 500 konsumen AS kanggo entuk wawasan babagan pengalamane nganggo spam pesen teks. Asil survey digunakake kanggo nggawe infographic ing ngisor iki ing spam pesen teks.

  • 68% responden survey ujar manawa wis nampa spam pesen teks.
  • Wanita ing umur 17 taun umume nampa spam pesen teks kanthi 86% responden survey ujar manawa wis nampa spam pesen teks.
  • Wanita 55+ paling ora bisa nampa spam pesen teks kanthi 51% responden survey ujar manawa wis nampa spam pesen teks.
  • Pria lan Wanita padha-padha bisa nampa spam pesen teks.

Pemasaran Pesen Teks dening Tatango.

Rekomendasi sampeyan kudu terus nggunakake metodologi opt-in dobel. Sing mbutuhake pangguna langganan dhisik liwat situs web utawa pesen teks, banjur konfirmasi manawa dheweke pengin langganan. Nalika nyetel layanan iki kanggo para klien ing Mobile Panyambung, kita uga njaluk sawetara informasi - kayata kode pos. Iki ngidini kita ngirim pesen mengko dening kode pos, kanggo para pelanggan. Iki nyuda jumlah pangiriman lan nambah tarif respon amarga pesen relevan karo geografis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.