Ponsel Aja Nelpon Registrasi Ketimpangan

mobile nesu

mobile nesuKayane nomer seluler bisa uga ditambahake ing registrasi Aja Telpon Indiana. Ora ana tembung apa-apa uga bakal nyebabake olahpesen teks, nanging ora ana sangsi manawa iki wis cedhak.

The Inggris lan Canada wis ngemot nomer seluler ing registrasi Aja Aja Telpon sing hormat. Ing Amerika Serikat, kalorone Utah lan Michigan duwe Aja Telpon registrasi sing kalebu telpon seluler lan SMS. Miturut pendapat saya, aku yakin iki warta sing apik. Aku mesthi dadi pengacara pemasaran adhedhasar ijin. Kanthi nggunakake piranti seluler akeh banget karo wong enom, mesthine kudu nggawe registrasi DNC taun kepungkur. Mesthi wae, yen puluhan yuta dolar sing dikenani biaya kanggo layanan seluler sing ora sah ora bisa diklumpukake.

Iki penting kanggo para pemasar lan panyedhiya layanan. Yen sampeyan nggunakake olahpesen swara utawa layanan olahpesen teks, sampeyan bakal priksa manawa layanan ngresiki nomer registrasi saka ngirim pesen. Walter Meyer, Presiden lan COO Vontoo - layanan olahpesen swara lan teks utama ujar manawa perusahaannya nyaring panggilan metu tumrap dhaptar DNC federal lan negara.

Sing kudu dielingi yaiku yen perusahaan duwe idin tinulis kanggo ngubungi wong, dheweke bisa uga nindakake sanajan nomer wong kasebut ana ing DNC. Walter Meyer, Vontoo.

Walter nambahake manawa dheweke kabeh duwe dhaptar Aja Kontak kanggo mail siput (pos) lan email uga… iku menang kanggo para pemasar etis lan kanggo masarakat umum. Walter ngrembug babagan tantangan pemasaran swara lan ujar manawa Vontoo kanthi historis fokus ing pemasaran, pertumbuhan sing paling kuat yaiku pangeling, kabar, lan survey.

Penting, dicathet yen registrasi Aja Nelpon ora tumindak padha karo email. Kanthi email, sampeyan bisa ngirim email dhisikan yen sampeyan duwe sarana kanggo milih. Saiki, iki biasane cara olahpesen teks ... sampeyan kudu milih kanggo nampa pesen teks lan bisa milih metu kapan wae. Sawise registrasi (lan denda sabanjure), sampeyan ora bisa ngirim pesen kaping pisanan - yen sampeyan duwe bebaya monster!

Mangkene dhaptar sing bisa nemokake dhaptar Aja Telpon miturut negara: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maine, Michigan, Minnesota, Missouri, Mississippi, Montana, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Wisconsin lan Wyoming.

The federal Aja Nelpon pendaptaran kanggo Amerika Serikat saiki ora nglindhungi konsumen seluler… nanging aku yakin manawa nambah pesen seluler lan teks wis cedhak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.