6 Elemen Kunci Kampanye Pemasaran SMS sing Sukses

infographic marketing sms

Pemasar terus ngremehake efektifitas olahpesen teks (SMS) kanggo kampanye pemasaran. Ora canggih kaya aplikasi seluler lan situs web seluler sing dikembangake - nanging luwih efektif. Entuk wong liya langganan liwat SMS luwih gampang tinimbang ndownload aplikasi web seluler nganggo push message… lan tarif konversi bisa uga luwih dhuwur!

The Komponen Kampanye Pemasaran SMS sing Gedhe infographic saka Teks Slick nyorot 6 poin utama sing kudu dipikirake nalika ngirim kampanye pemasaran pesen teks. Grafis padhet, informasi bisa ditrapake, lan muga-muga sampeyan seneng informasi kaya sing wis digawe bebarengan!

6 Elemen Kunci Kampanye Pemasaran SMS sing Efektif

  1. Gawe tawaran terkenal - yen ora, sampeyan bakal kelangan pelanggan sing terkenal sing wis menehi real estate premium kanggo promosi.
  2. Mulai karo tawaran - kanggo narik lan tetep njaga saben pelanggan. Yen nganggep pesen sampeyan mbuwang-mbuwang wektu, dheweke bakal lengganan.
  3. Kalebu panggilan langsung tumindak - manawa pelanggan bisa tumindak, yaiku kode diskon utawa tautan langsung.
  4. Nggawe rasa mendesak - pesen sampeyan kudu dikirim nalika pengin pelanggan langsung nanggapi.
  5. Nggawe tawaran eksklusif - olahpesen teks duwe tingkat mbukak lan konversi sing luar biasa, ojo mbuwang-mbuwang tawaran umum. Nggawe pelanggan supaya sampeyan rumangsa istimewa.
  6. Sebutake jeneng merek sampeyan - dadi pelanggan ngerti sapa sing ngirim pesen kasebut. Ora kabeh wong ngetrapake saben nomer menyang kontak.

Download SlickText's Pandhuan Pemasaran SMS kanggo saran liyane babagan ngoptimalake kampanye olahpesen teks sabanjure.

SMS-Pemasaran-Kampanye-Komponen1

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.