SMMS: Sistem Manajemen Media Sosial

smms

Tingkat teknologi sabanjure ing ruang media sosial ing kene kalebu aplikasi kayata ObjectiveMarketer - diarani Sistem Manajemen Media Sosial. Sistem Manajemen Media Sosial ngidini sampeyan:

  • Sambungake - Sambungake kabeh saluran media sosial kaya Facebook, Twitter, LinkedIn lan youtube dadi siji sistem.
  • ngatur - Mbangun hirarki pangguna sing nuduhake bisnis sampeyan saiki. Ngatur kabeh pesen sing diterbitake ing saben saluran sosial. Moderasi jaringan sosial lan kemungkinan menehi tugas kanggo pangguna liyane.
  • Ngukur - Ngumpulake lan ngatur data sosial. Sistem kasebut bakal ngidini pangguna ndeleng laporan babagan kabeh pesen saka tampilan menyang komentar, saham. Sampeyan uga kudu nawakake sawetara bentuk analitik.
  • kampanye - nggawe lan gawe jadwal kampanye - kalebu promosi silang lan pangukuran antarane media sosial.

Mangkene presentasi sing apik saka James Medd, Manajer Pemasaran Media Sosial kanggo Pesenan email:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.