Negara Pemasaran Media Sosial

kahanan pemasaran media sosial

Kesadaran wis nerbitake Laporan Pemasaran Sosial: 7 Temuan Utama & Analisis jero lan infographic sing gegandhengan (ing ngisor iki). Laporan kasebut nyelehake angka kanggo rincian item kanthi nilai bisnis penting, kalebu:

  • Misalignment Antarane Tujuan Bisnis, Metodologi Pangukuran lan Investasi Pemasaran Sosial
  • Integrasi sing luwih kenceng antara Sosial lan Sisa Pemasaran lan Bisnis umume
  • Pemasar Sosial Mulai Ngukur Apa Sing Penting
  • Pemasar Nanging Ora Ngerteni Potensi Sosial sing Sejatine
  • Anggaran lan Sumber Daya Pemasaran Sosial Ora cukup kanggo Nilai drive
  • Platform Sosial Paling Ndhuwur: 3 Besar: Facebook, Twitter, lan LinkedIn Isih Dominasi
  • Outsourcing Terbatas

Apa 469 pemasar saka macem-macem industri lan ukuran perusahaan, ditambah sawetara keahlian pemasaran sosial sing diarani babagan kahanan pemasaran sosial? Nalika kita ngarepake taun 2013, ing endi para pemasar bakal nandur modal sumber daya? Ing endi bakal katon kanggo nggedhekake ngarsane lan nawakake? Apa sing bakal diarani minangka tantangan utama? Survei Pemasaran Sosial

Kesadharan Negara SMM Infographic Oktober

2 Komentar

  1. 1

    Facebook bisa dadi platform sosial paling dhuwur, nanging ora mesthi paling sukses kanggo saben merek sing ana ing kana. Facebook cenderung sukses luwih akeh kanggo B2C, sanajan B2B cenderung condong menyang platform kaya LinkedIn. Kunci sukses ing jaringan apa wae yaiku nuduhake konten sing sejatine pengin dideleng lan aktif kanthi suwe.

  2. 2

    Kirim apik lan matur nuwun kanggo nuduhake kene. Sanadyan kita bisa ngomong kaya ngono
    Facebook bisa uga duwe sisih apik lan sisih ala nanging umume kita ngerti sejatine
    salah sawijining cara sing paling efektif kanggo mbabarake bisnis menyang target pelanggan
    lan uga kanggo para wirausahawan, dheweke nganggep minangka salah sawijining pemasaran paling apik
    strategi kajaba menehi kupon. Nanging aku pancen kepengin banget kepiye
    Facebook ngatasi umpan balik pelanggan, saben keluhan pangguna mesthi ana
    diwenehi solusi sing cocog mung kanggo nggawe pangguna kepenak lan seneng
    kagunaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.