Sampeyan Ngerti Sampeyan Wong Smippy Nalika…

hippy
Wacan: 3 menit

Sampeyan ngerti sampeyan hippy media sosial (smippy), nalika:

(Sadurunge komentar, priksa manawa maca bagean pungkasan saka kiriman iki!)

Aku seneng smippies, aja salah paham. Aku pengin dadi sawijining dina - sawise ngirit dhuwit cukup kanggo tuku lahan ing pegunungan (kanthi broadband satelit) lan patokuli sawetara liter. Nanging saiki, aku kudu mbayar tagihan.

Tagihanku dibayar nalika perusahaan duwe pandangan lan wani nggunakake media sing ngasilake ROI lan kepuasan pelanggan sing luwih apik tinimbang ing jaman mbiyen. Aku nulungi dheweke, lan aku ora bakal njaluk ngapura.

Twitter minangka Medium Pemasaran

Guy Kawasaki marang Robert Scoble manawa Twitter bisa dadi alat PR paling gedhe ing sejarah. Twitter lagi berkembang.

Ing wawancara anyar, pangadeg Evan Williams wis nyathet manawa dheweke luwih seneng karo kesempatan Twitter dadi media pemasaran tinimbang mung platform sosial. Twitter uga njupuk langkah kanggo awis ing sukses. Njupuk sing smippies!

Twitter yaiku a adhedhasar ijin media pemasaran. Kaya ngono, nyedhiyakake a kesempatan sing sampurna kanggo perusahaan kanggo masarake awake dhewe kepiye carane nganggep efektif. Kanthi otomatis menehi tanggapan langsung liwat Tweetlater lan pasang posting blog kanthi otomatis ing Twitterfeed, Aku wis nambah jumlah pelanggan blogku kanthi 5% lan nambah maca saben dina (langsung saka Twitter) kanthi rata-rata 8%.

If sampeyan pilih nderek aku, sampeyan pancen duwe idin kanggo komunikasi karo sampeyan. Aja susah nesu yen dakalami. Babagan sing kudu ditindakake saben perusahaan yaiku manfaatake jabat tangan kasebut lan bales langsung karo soko apik. Yen sampeyan ora seneng? Mbukak blokir! Gampang banget.

Marketing Social Media

Smippies kudu dadi luwih seneng, ora luwih nesu, babagan pemasaran media sosial. Popup lan pemasaran liyane sing surem wiwit surup. Pungkasane, perusahaan adaptasi lan ngupayakake nemokake lan nyambung karo konsumen ing endi konsumen - ora kanthi nyeret konsumen nendhang lan njerit.

Pemasaran Mesin Telusuran minangka conto sing apik. Blogging perusahaan dadi latihan penting kanggo perusahaan, amarga iki minangka sarana pinunjul kanggo retensi lan akuisisi. Konsumen kasedhiya ing mesin telusuran - mula kudu ana perusahaan!

Nalika Perusahaan mogok!

Dadi sampeyan wis maca kabeh lan sampeyan kudu mikir aku kalebu babi kapitalis gedhe sing menehi saran marang perusahaan supaya nggunakake saben medium kanggo ngapusi, ngapusi, ngapusi lan adol, adol, adol.

Ora ngono.

Sing apik banget ing media sosial yaiku pungkasane ngimbangi lapangan main. Perusahaan sing nyoba nyiksa media ora mung bakal gagal, nanging bakal isin. Manipulasi lan penyalahgunaan Twitter, Blogging lan Media Sosial bakal diukum kanthi cepet lan cepet ... yen ora ana bencana.

Sing apik kanggo kabeh wong! Smippies kalebu.

8 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Seneng kirim iki! Pancen nggawe aku LOL.

    Nalika aku miwiti nanggapi, aku mikir luwih akeh, mula aku pungkasane ngirim tanggapan ing blogku: http://www.afhill.com/blog. Mesthi ana wong smippie, lan mesthi bakal ana. Nanging luwih akeh wong sing kepengin dadi smullet - sing ngakoni kaloro pihak media sosial: pribadi uga profesional.

  3. 4

    Sejatine ngetutake Andrea ing kene saka kiriman babagan kiriman sampeyan (lan aku uga bakal ngrujuk).

    Mesthi dietung aku (lan Jaringan kita) saka wong Smippy. Nanging, nalika ditampilake kiriman sampeyan, blog kanthi cerdas lan manungsa sejatine kalebu ing kategori Smippy lan "Smullets" (pujian saka Andrea) 🙂

    Blogging mesthi "otomatis" yen sampeyan wis kliwat input (kanthi tangan) apa sing sampeyan tampaake. Aku ngira blog sing nggawe aku rada edan yaiku blog sing mung ditemokake manungsa nalika lagi disiyapake.

    Sampeyan bisa mbedakake 🙂

    Anehe, Twitter kayane dadi tema sing akeh banget kanggo aku saiki - ing email lan kiriman. Aku uga wis nutupi, lan nggunakake, nanging kayane sinau tembung anyar… mesthi ana sebab sing muncul maneh (mula Twitter sing nyegerake, utawa semesta kayane ngandhani).

    Oh, lan btw, mundur ing gunung kanthi sambungan satelit uga apik kanggo aku!

  4. 5

    Smippy, Smulets… Iki nggawe aku ngguyu! Sampeyan pancen menehi katrangan babagan kepiye smippies bakal embarass amarga kabeh sing dakrungokake ... .. mbusak kabeh kajaba tema. Yen sampeyan pengin lalu lintas saka tweener, luwih becik sampeyan njupuk lonceng lan wisel supaya katon ing blog sampeyan.

    Oalah, aku ana ing alas cemara, seneng banget, nanging uga isih kudu mbayar tagihan. 🙁

  5. 6
  6. 7

    Aku seneng nemoni postingan sing nyebabake obrolan sing aku ora kejawab. Doug, aku seneng transparansi sing ditawakake kanggo pengalaman sampeyan dhewe. Iki nambah lapisan kapercayan sampeyan lan menehi anekdot sing nyata lan relevan (kaya aku).

    Saiki aku kudu cepet-cepet nggunakake Smippy ing ukara supaya aku janji karo vokal media sosial jangka panjang. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.