Kegiatan Pemasaran Online Paling Ndhuwur kanggo Usaha Kecil lan Menengah

SMB

Emirat, panyedhiya utama piranti lunak pemasaran cloud kanggo perusahaan B2C, wis nerbitake asil survey pribadi lan online saka 254 profesional ritel sing diterbitake kanthi kemitraan karo WBR Digital. Ktemonan ey kalebu SMB (bisnis kanthi bathi $ 100 yuta utawa kurang) ing eceran B2C nggawe strategi omnichannel sekitar sukses sing wis kabukten, nglampahi wektu luwih akeh kanggo nyiapake kanggo musim belanja sing penting, lan nyoba nggawa teknologi sing luwih maju, lan tetep karo inovasi omnichannel kanthi ngubungake pengalaman digital karo pengalaman bata-lan-mortir, nalika nandur modal ing kapabilitas commerce seluler.

SMB saiki duwe posisi sing apik - sanajan ukurane, isih bisa entuk manfaat saka strategi lan teknologi pemasaran sing padha sing digunakake lan digunakake dening organisasi sing luwih gedhe. Liwat strategi digital omnichannel, perusahaan kayata Amazon terus ningkatake kenyamanan, retensi pelanggan, lan pemenuhan. SMB ora mung ngerti iki, nanging ing 2016, dheweke ngupayakake adaptasi luwih lanjut babagan cara operasine supaya bisa cocog karo paradigma omnichannel.

Saben asil survey, para pemasar saka SMB nyathet kegiatan online paling dhuwur lan pengaruhe ing akuisisi lan retensi. Pemasaran email nyebabake akuisisi lan retensi minangka driver utama. Uga didhaptar yaiku telusuran organik, telusuran mbayar, media sosial, retargeting, pemasaran afiliasi, pemasaran seluler, lan mesin blanja perbandingan.

Retensi Pemasaran lan Akuisisi SMB

Adhedhasar panemuan SMB ritel paling dhuwur sing disurvei:

  • 81% SMB isih gumantung karo email minangka driver kanggo akuisisi pelanggan, lan 80% kanggo retensi pelanggan
  • 73% pengecer rangking email minangka item anggaran paling dhuwur, kanthi peringkat siji saka limang dadi prioritas utama kanggo investasi
  • SMB nyumurupi kenaikan KPI utama: tarif konversi ditambah 72%, rata-rata nilai order mundhak 65%, lan tuku pelanggan baleni mundhak 58%
  • 70% SMB miwiti rencana preinan paling ora pungkasan wulan Juli
  • 54% SMB ngenali email ninggali keranjang minangka taktik pemasaran sing paling sukses lan rekomendasi adhedhasar situs sing nomer loro yaiku 47%

Kita nemokake manawa SMB lincah lan cepet nanggepi lingkungan ritel sing kompetitif saiki. SMB ngupayakake platform sing lincah sing cepet ditrapake lan gampang digunakake. SMB kaya Dirt Thaner Murah!, Rawlings, lan Scrubs & Beyond wis menyang Emarsys kanggo ndeleng ROI langsung, tetep kompetitif lan sesambungan karo para pelanggan ing wektu sing tepat ing saluran sing bener. Kajaba iku, SMB nggunakake wawasan babagan tumindake pelanggan kanggo nggawe pengalaman blanja kanthi lancar kanggo para pelanggan liwat piranti lan saluran. Iki minangka bukti manawa SMB fokus ing retensi pelanggan - sing kudu dipikirake para pemain sing luwih gedhe. Sean Brady, Presiden Amerika, Emirat

Kanggo survey iki, Emarsys kerja sama karo WBR Digital sing nganalisa para profesional ritel saka macem-macem industri B2C sing tanggung jawab kanggo pemasaran, e-commerce, penjualan, lan operasi perusahaan kasebut. Survei lan wawancara langsung ditindakake ing situs kasebut ing taun 2016 konferensi eTail West

Download Laporan Lengkap

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.