10 Mupangat Saben Bisnis Cekap Kanthi Strategi Pemasaran Digital

10 Mupangat Marketing Digital

We diwawancarai karo Scott Brinker babagan Konferensi Teknologi Pemasaran sing bakal teka, Martech. Salah sawijining perkara sing dakrembug yaiku sawetara bisnis sing ora nggunakake strategi amarga strategi saiki nyambut gawe. Aku ora mangu manawa perusahaan melu, kayata, gedhe tembung cangkem pelanggan, bisa duwe bisnis sing berkembang lan makmur. Nanging ora ateges strategi pemasaran digital ora bakal nulungi dheweke.

A strategi pemasaran digital bisa ngrewangi prospek riset babagan keputusan tuku, bisa ngatasi tekanan ing departemen penjualan, bisa nyepetake siklus penjualan, lan malah bisa mbantu perusahaan nyedhiyakake kualifikasi penjualan kasebut. Ora penting apa sing sampeyan lakoni ora, nanging sing ora sampeyan lakoni asring mbantu perusahaan dadi luwih efisien lan ngisi kesenjangan kasebut. Akuisisi, retensi lan upsells bisa dadi luwih gampang kanthi strategi pemasaran digital lintas-saluran sing apik.

Pemasaran Digital CJG wis nggabungake 10 Mupangat Pemasaran Digital kanggo Usaha Cilik:

  1. Pemasaran Digital Nyambungake Sampeyan karo Konsumen ing Internet
  2. Pemasaran Digital ngasilake tarif konversi sing luwih dhuwur
  3. Pemasaran Digital Ngirit Dhuwit Sampeyan
  4. Pemasaran Digital Ngaktifake Layanan Pelanggan Real-Time
  5. Pemasaran Digital Nyambungake Sampeyan karo Pelanggan Mobile
  6. Marketing Digital Mbantu Ngasilake Pendapatan sing luwih Dhuwur
  7. Pemasaran Digital Nyedhiyakake ROI sing luwih dhuwur saka Kampanye Sampeyan
  8. Pemasaran Digital Nggawe Sampeyan Setanding karo Pesaing
  9. Pemasaran Digital Bisa Mbantu Sampeyan Saingan karo Perusahaan Gedhe
  10. Pemasaran Digital Nyiapake Sampeyan kanggo Internet iku

Umume 72% konsumen wis nyambung karo merek liwat macem-macem saluran lan kegiatan pemasaran digital miturut laporan saka Mashable. Nanging sing aneh, sanajan konsumen lan pamilik bisnis padha malih menyang rute digital, akeh bisnis cilik sing isih alon-alon milih tren kasebut. Jomer Gregorio, Pemasaran Digital CJG

Wuku-Digital-Marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.