Fitur Paling Anyar ing Facebook Mbantu SMB Slamet COVID-19

bantuan

Bisnis ukuran cilik lan menengah (SMB) ngadhepi tantangan sing durung pernah ana sadurunge, kanthi 43% bisnis sing ditutup sementara amarga Covid-19. Amarga ana gangguan, anggaran sing ketat, lan pambukaan maneh kanthi ati-ati, perusahaan sing ngladeni komunitas SMB ngupayakake menehi dhukungan. 

Facebook Nyedhiyakake Sumber Kritik Kanggo Usaha Kecil Sajrone Pandemi

Facebook bubar dibukak anyar acara online mbayar gratis produk kanggo SMB ing platform - inisiatif paling anyar saka perusahaan, ngewangi bisnis kanthi anggaran winates kanggo nggedhekake upaya pemasaran sajrone pandemi kasebut. Luwih saka 80 yuta usaha cilik saiki nggunakake alat pemasaran gratis Facebook, sing nyambung luwih saka 1.4 milyar pangguna sing ndhukung kaca bisnis cilik ing platform kasebut. Intine? Pancen ora penting banget kanggo SMB nggunakake strategi sosial kanthi strategis kayadene Facebook, lan para pelanggan tetep tetep ing omah kanggo mbesuk.

Kanthi fitur anyar Facebook, SMB duwe kesempatan kanggo monetisasi acara lan kelas online, lan nampilake penawaran unik sing bisa uga ora duwe platform dhewe. Cara liya sing Facebook wis ngrampungake kanggo mbantu komunitas SMB kalebu menehi dana $ 100 yuta lan kredit iklan kanggo kualifikasi bisnis cilik lan ngluncurake Toko Facebook kanggo mbantu SMB miwiti penawaran e-commerce. Platform kasebut uga ngidini SMB kanggo nerbitake update jam lan pangowahan layanan ing Kaca Facebook, lan bisnis bisa menehi tandha 'ditutup sementara', padha karo Google Bisnisku.

Facebook Mbayar Acara Online kanggo Pamulihan Bisnis Cilik

Platform Liyane Ndhuwur Kanggo Nuduhake Dhukungan

Saliyane roll out Facebook, akeh panyedhiya wis ngupayakake solusi sing menehi kontribusi kanggo sukses jangka panjang SMB, kayata:

Kanthi inisiatif saka Facebook lan raksasa teknologi liyane, SMBs bisa terus ngasilake kesadaran merek, komunikasi nganyari bisnis, lan sesambungan karo para pelanggan ing platform sosial sing wis digunakake wong kanggo menehi informasi sajrone Covid-19.

Kajaba iku, SMB sing ora duwe situs web bakal entuk manfaat banget saka nggunakake platform sosial kanggo nambah visibilitas ing antarane para pamirsa. Mupangat ing inisiatif kasebut pungkasane dadi solusi menengah kanggo SMB supaya bisa urip kanthi ora mesthi, lan sumber daya sing dibutuhake kanggo nggawe web sing kebak.

Kepiye SMB Bisa Ngerti Saluran Sing Nggawe Hasil Paling Apik

Nalika SMB ngupayakake entuk manfaat saka penawaran anyar kasebut lan ngoptimalake kampanye iklan kanthi maksimal, penting kanggo mesthekake saben iklan, tembung kunci, lan nomer telpon. Ing CallRail, kita ngewangi SMB supaya bisa nggunakake marketing kanthi maksimal lan ngerti asil saben dolar sing digunakake. Nggunakake perangkat lunak analytics nelusuri lan pemasaran, SMB bisa: 

  • Pinpoint siasat sing paling efektif dadi luwih bisa nganggokake anggaran
  • Ngerti kepiye pelanggan luwih seneng nyedhaki - adaptasi strategi komunikasi lan iklan kasebut
  • extract wawasan babagan kualitas telpon lan kinerja kanggo nambah komunikasi karo pelanggan

Penting, dicathet yen nggunakake siji platform kanggo nyambungake petunjuk saka kabeh sumber mbantu para pemasar supaya bisa ndeleng kabeh upaya - ngilangi narasi sing bertentangan amarga asil nggunakake pirang-pirang platform kanggo nglaporake kinerja.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.