Pemasaran menyang Pangguna Smartwatch: Riset sing Sampeyan Perlu Dikenal

adopsi smartwatch

Sadurunge maca postingan iki, sampeyan kudu ngerti loro babagan aku. Aku seneng nonton lan aku penggemar Apple. Nanging, rasaanku ing jam tangan ora cocog karo label rega ing karya seni sing dakkarepake ing tangan - dadi Apple Watch iku kudu dilakoni. Dakkira ora mung siji-sijine sing nganggep kaya ngono. Miturut NetBase, ing Apple Watch ngalahake Rolex ing sosial nyebutake.

Aku ora ngarep-arep banget yen Apple Watch bakal ngowahi karya utawa urip pribadi, nanging aku kesengsem karo pengaruh sing dialami. Nalika umah-umahku wis ditambali menyang smartphone, aku cenderung ninggalake telpon ing cedhak lan lali sedina muput Aku mung nyaring aplikasi sing pengin dikabari babagan nonton. Akibate, aku ora nggayuh telpon lan kesasar ing notifikasi aplikasi sajrone jam ngarep. Iku mung nggawe investasi sing larang kanggo produktivitas.

Survey Smartwatch Kentico minangka cicilan kaping 10 saka seri Riset Pengalaman Digital Kentico. Sanajan adol kurang, meh 60% responden kepengin duwe jam tangan; lan 36% bakal ngrancang ing taun ngarep.

Unduh Riset Smartwatch Kentico

Smartwatches minangka kesempatan unik amarga bisa mbukak aplikasi pihak katelu. Dadi, nalika produsen piranti ngupayakake nggawe kasus panggunaan sing angel kanggo jam tangan, merek lan pemasar uga kudu ngawasi layar cilik kasebut.

Sepertiga responden seneng karo ide supaya bisa arah, nglacak diet lan fitness, telusuran sing diaktifake kanthi swara, lan tandha wektu nyata saka maskapai, bank utawa jaringan sosial liwat jam tangan. Integrasi Apple Maps lan Watch pancen apik ... iki muga-muga kualitas peta tetep apik!

Pangguna Smartwatch Tambahan:

  • 71% konsumen ora masalah karo pariwara pilihan sing dikirim ing jam tangan
  • 70% konsumen yakin bakal nggunakake smartwatch kanggo panggunaan pribadi wae
  • Mayoritas responden ujar manawa dheweke seneng banget babagan ide entuk email lan teks ing jam tangan.

Mangkene infographic sing apik sing ngrusak sawetara temuan:

Riset Adopsi Smartwatch saka Kentico

Babagan Kentico

Kentico minangka platform CMS, E-commerce, lan Pemasaran Online kabeh sing nyengkuyung asil bisnis kanggo perusahaan kanthi kabeh ukuran, ing premis utawa ing awan. Iki menehi pelanggan lan mitra alat sing kuat, lengkap lan solusi sentris pelanggan kanggo nggawe situs web sing apik lan ngatur pengalaman pelanggan kanthi gampang ing lingkungan bisnis sing dinamis. Pilihan paling apik saka Solusi Manajemen Konten Web Kentico saka bagean web sing ora ana ing kothak, pangaturan dhewe gampang, lan mbukak API cepet nggawe situs web operasional. Yen dikombinasikake karo solusi lengkap, kalebu Pemasaran Online, E-commerce, Komunitas Online, lan Intranet lan Kolaborasi, Kentico ngoptimalake pengalaman pelanggan digital ing pirang-pirang saluran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.