Kepiye Cara Digunakake Smartphone?

intro panggunaan smartphone

Wong-wong ing Tatango nggawe infographic hebat liyane - wektu iki nyedhiyakake rincian babagan pangguna panggunaan Smartphone. Yen sampeyan yakin hype, sampeyan bisa uga percaya manawa aplikasi, utamane Facebook, minangka raja ... nanging sampeyan ora salah. Olahpesan teks sederhana isih bisa ditemokake ing ndhuwur babagan cara panggunaan Smartphone saiki. Nyatakake ora ana ing infographic kasebut yaiku ngluwari QR Code.

infographic panggunaan smartphone1

2 Komentar

  1. 1

    Menarik kanggo ndeleng checkins malah entuk 12%. Katon dhuwur kanggo kula. Aku ngira iki ditindakake karo pamirsa sing cerdas kanthi teknologi lan dudu karo masarakat offline sing normal

    • 2

      Niall, pengamatan apik. Aku ngira manawa survey interaktif ora ana gandhengane karo kasunyatan manawa klompok sing nanggapi cerdas teknologi lan rada interaktif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.