Ngendi Wong Gunakake Smartphone

panggunaan smartphone

Tatango, perusahaan Pemasaran SMS, wis nggawa infographic liyane sing cukup sederhana nanging mbebayani babagan kepiye smartphone bisa ngambah urip lan kegiatan kita. Muga-muga bioskop bisa nginstal piranti sing mblokir sinyal sing bakal ora migunani ponsel ing bioskop. Ninggalake ing mobil, wong! Serius!

Endi Smartphone Digunakake Infographic

Apa sampeyan mikir Apa smartphone nggawe urip kita luwih gampang? Utawa dheweke ngganggu kita saka urip umume?

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.