Apa Teknologi sing Wis Dibusak karo Smartphone?

Teknologi Ponsel, Ponsel, lan Teknologi Pembunuh Smartphone

Kita bakal teka ing ulang taun kaping 10 iPhone, diluncurake tanggal 29 Juni 2007.

Kaya psikopat sing nggawe percoyo, smartphone bisa nggawe tampilan sing apik. Dheweke grapyak, tulung tinulung lan kayane ora bakal nandhang lara. Sajrone dadi tukang mateni sadis sing ngganggu jam alarm nalika turu lan priksa manawa sistem GPS sampeyan ora bisa ditemokake maneh. James Pelton

Cukup yen Tandha Teks Seluler diluncurake iki pembunuh infographic: Pembunuh Serial Ponsel - Gadget sing Dibunuh dening Smartphone kanggo ngrayakake mateni teknologi sing wis kasedhiya platform sing apik tenan. Mangkene 10 teknologi sing wis mateni amarga smartphone sing apik tenan

  1. Jam weker - 61% pangguna smartphone ujar manawa telpon wis ngganti jam weker.
  2. Watch - Pangiriman Smartwatch ngilangi pengiriman jam swiss kanggo kaping pisanan ing kuartal kaping 4 2015.
  3. Pelaku Kesehatan - 58% pangguna smartphone wis ndownload paling ora siji aplikasi fitness.
  4. MP3 Players - Rencana data murah lan layanan streaming ing smartphone wis dijupuk.
  5. Titik lan Tembak Kamera - Smartphone nyumbang luwih saka 50% gambar sing dituduhake wiwit taun 2011, sekaligus nyuda penjualan kamera lensa tetep.
  6. Camcorder - Bebarengan karo kamera, penjualan camcorder uga bakal terjun.
  7. GPS lan Peta - Bathi TomTom mudhun 2 / 3rd sajrone 2 taun, lan Google Maps saiki duwe 1 milyar pangguna (sanajan aku milih Waze).
  8. Telpon Landline - 41% omah ora duwe telpon darat maneh lan mung kari 100 telpon mbayar ing Hong Kong.
  9. Koran - Smartphone wis ngganti koran minangka pilihan bahan bacaan kanggo pria ing jamban.
  10. Gameboys - Bathi game seluler luwih saka 3 kali saka konsol genggem khusus.
  11. Kangaroos - Aplikasi favorit pangguna smartphone!
  12. Alamat Buku - Tiwas karo buku kontak sing nyelarasake karo kontak lan kabeh layanan online.
  13. Pemain Video Pribadi - Bebarengan karo musik, smartphone saiki dadi televisi portebel kita. Lan perusahaan kabel nanggapi, kanthi layanan streaming.
  14. Perekam Suara - Elingi dictaphone? Aku uga.
  15. Kalkulator - Sampeyan ngerti sampeyan wis digunakake kanggo ngetung tip utawa loro.
  16. Notepad - Tandha pangeling lan cathetan.
  17. Album Foto - Apa sampeyan ndeleng gambar segawonku, Gambino? Aku bisa uga duwe 100 wong ing iPhone.
  18. weather - Ora prelu nguripake warta, Saluran Cuaca kasedhiya ing tangan kita.
  19. Telpon Bobo - Sampeyan ora bisu yen nggunakake telpon flip, aku janji ... nanging sampeyan ora bisa ngubungi.
  20. More - Kita bisa ngerteni mbesuk yen radiasi elektromagnetik (EMR) sing dipancarkan dening ponsel sampeyan nyebabake masalah tambahan kanggo lingkungan… tetep disetel.

transformasi teknologi telpon pinter

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.