57% Wong Ora Rekomendasi Sampeyan Amarga…

tablet smartphone

57% wong ora nyaranake perusahaan sampeyan amarga duwe situs web seluler sing ora dioptimalake kanthi kurang apik. Sing lara ... lan kita ngerti Martech Zone iku salah sawijine! Nalika duwe aplikasi seluler sing apik, kita ngerti Jetpack standar selulere iku pain kanggo ndeleng situs ing.

Nalika terus kerja bareng karo klien lan mriksa maneh Analytics, dadi jelas yen klien sing ora dioptimalake kanggo seluler pancen kurang saka jumlah lan kualitas kunjungan sing dideleng saka pangguna seluler. Sawetara, kaya situs iki, duwe tema khusus seluler lan malah asil sing apik banget ditemokake kanggo klien sing duwe situs sing responsif. Iki nggawe kita wong sing precaya ... saengga kita nggarap para wong hebat tim desain lan pangembangan ing Exit 31 nggawe tema anyar sing responsif.

Luwih akeh sampeyan bisa uga maca ing smartphone utawa tablet tinimbang laptop utawa desktop (paling ora miturut statistik). Sanajan wis cepet banget seluler - kayane sewengi - angel dingerteni. Kita urip ing jagad sing mbutuhake Internet ing pucuk driji, lan smartphone lan tablet saiki bisa menehi pengalaman digital sing konsisten (lan luwih efisien) tinimbang laptop lan desktop sing rumit.

Infographic saka WSI iki nduweni kabeh statistik sing dibutuhake kanggo mbenerake transisi menyang pengalaman pangguna sing dioptimalake seluler:

  • Pangguna Internet Mung Mobiles - 23% Amerika Serikat mung seluler. Iki tegese malah ora nggunakake desktop kanggo nggoleki lan golek informasi kanthi online.
  • Panelusuran Mobile - 1 saka 4 telusuran ditindakake ing piranti seluler.
  • Panggunaan Mobile - 98% wong nggunakake ponsel saka omah, 89% ing perjalanan, 79% nalika blanja, 74% ing papan kerja lan 64% transportasi umum.

Ora nggumunake yen ing taun 2015, biaya diproyeksikan pemasaran seluler bakal mencapai $ 400 milyar ing Amerika Serikat wae!

smartphone-tablet-seluler-marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.