Iki minangka Revolusi Smartphone! Apa Sampeyan wis siyap?

infographic demografi smartphone

Elingi jaman nalika kita mung nggunakake ponsel kanggo nelpon kanca lan kulawarga? Saiki, ora ana gandhengane karo smartphone, kayata blanja, perbankan, kupon, lan liya-liyane. Smartphone nggawe urip kita luwih gampang, lan kasunyatane.

Kasunyatane, piranti genggem praktis saben dina iki dadi populer saengga akeh sing prédhiksi manawa jumlah ponsel bakal luwih akeh tinimbang wong, lan penjualan wis entuk pasar. Dadi, apa tegese revolusi smartphone iki kanggo bisnis?

Miturut infographic iki, app sing dadi kontributor paling gedhe kanggo popularitas smartphone. Lan yen pangguna smartphone umume ngunduh 12 aplikasi, bisa uga sampeyan bisnis bakal melu revolusi. Kanthi akeh wong sing nggunakake ponsel cerdas kanggo kupon digital, perbankan online, lan pindai, mesthine bakal dadi papan kanggo bisnis sampeyan ing toko aplikasi.

Kajaba iku, kanthi akeh wong sing ngupayakake ponsel kanthi fitur sing apik kasebut, diprediksi yen blanja seluler liwat ponsel cerdas bakal entuk penjualan $ 163 milyar ing saindenging jagad nganti taun 2015. Sing jelas, ora ana sing mungkasi revolusi iki. Ora yakin? Priksa statistik ing infographic iki:

Smartphone-Revolusi

Infographic iki digawe sebagian dening GlobalTollFreeNumber.com

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.