Smartling: Layanan Terjemahan, Kolaborasi, lan Piranti Lunak Otomatisasi Proses

Platform Terjemahan Smartling

Yen commerce didhukung nganggo tembung, perdagangan global bakal didukung karo terjemahan. Tombol, kranjang blanja, lan salinan roman. Situs web, email, lan formulir kudu diterjemahake menyang macem-macem basa supaya merek dadi global lan bisa nggayuh pamirsa anyar.

Iki mbutuhake tim wong kanthi ati-ati ngatur saben saluran distribusi kanggo konten sumber; lan nglarang biaya kanggo tim kanggo ngatasi saben basa sing didhukung. Ketik: Smartling, sistem manajemen terjemahan lan panyedhiya layanan basa sing nguatake merek kanthi alat kanggo lokalisasi konten ing piranti lan platform. Cloud Terjemahan Perusahaan Smartling, cara adhedhasar lokalisasi data, ngidini para pelanggan entuk terjemahan kanthi kualitas paling dhuwur kanthi biaya sing luwih murah. 

Smartling minangka platform terjemahan pilihan kanggo atusan merek, kalebu Hootsuite, Group Hotel InterContinental, Sprout Social, GoPro, Shopify, NextDoor, Slack, lan SurveyMonkey.

Apa sing Nggawe Smartling Beda?

  • Lokalisasi adhedhasar data - Smartling ora mung nyedhiyakake data real-time marang para pelanggan babagan proses terjemahane, nanging uga cukup cerdas kanggo njupuk keputusan.
  • Automation - Pangembang ora kasedhiya nanging terjemahan kudu rampung. Smartling kanthi mulus nyambung karo CMS klien, repositori kode, lan alat otomatisasi pemasaran kanggo nyuda beban lokalisasi.
  • Konteks visual - Penerjemah kudu ndeleng tembung-tembung kasebut ing konteks supaya bisa makarya kanthi kualitas dhuwur. Tanpa, pengalaman pangguna pungkasan bakal nandhang sangsara. Antarmuka terjemahan Smartling mbisakake panjarwa apa wae kanggo ngerti proyek sing wis ana.

Terjemahan Mesin Smartling (MT)

Ora kabeh tugas mbutuhake panjarwa manungsa. Nalika nerjemahake tembung kanthi skala, terjemahan mesin minangka pilihan paling cepet lan paling murah. Smartling nyambung karo mesin MT sing paling kuat lan modern, kalebu Amazon Translate, Google Translate, Microsoft Translator, Watson Language Translator, lan liya-liyane, kanggo mbantu pangguna nemokake layanan MT sing pas kanggo kebutuhan spesifik. Smartling uga nggunakake tarjamahan mesin saraf kanggo adaptasi terjemahan konten menyang swara lan nada unik saben merek kanthi suwe.

dashboard terjemahan sing cerdas

Layanan Basa Smartling

Layanan Terjemahan Smartling nerjemahake luwih saka 318 yuta tembung saben taun saka 150 pasangan basa. Perusahaan mbantu nyempurnakake lelungan pelanggan ing 50 vertikal bisnis liyane. Smartling nggunakake proses vetting sing ketat, kanthi mung 5% pelamar sing entuk, supaya perusahaan nggunakake penerjemah sing paling apik ing saindenging jagad. Utawa, yen sampeyan duwe penerjemah dhewe, sampeyan bisa kanthi gampang nambah menyang platform Smartling lan alur kerja terjemahan.

Kanthi njupuk pendekatan sakabehe kanggo ngirit biaya, Layanan Basa Smartling ngluwihi tarif kompetitif saben tembung, nawakake program terjemahan sing digawe kanthi tanpa minimal proyek, lan pilihan terjemahan sing paling lengkap sing bisa nyuda biaya terjemahan nganti 50 %

Terjemahan Smart-Computer -antu (CAT)

Proses terjemahan sing nyata kedadeyan ing Smartling, kanthi alat Terjemahan Komputer sing Dibantu (CAT) internal. Kanthi CAT Smartling, Konteks Visual mesthi diwenehake kanggo panjarwa, supaya para panjarwa ngerti persis apa konten sing diterjemahake, lan kepiye tembunge cocog karo konteks kasebut. Sawise terjemahan dhewe wis rampung, panjarwa bisa kanthi cepet pindhah menyang tugas sabanjure amarga tumuju kanthi otomatis.

alur kerja terjemahan sing cerdas

Smartling uga kerja supaya panjarwa panjarwa manungsa bisa uga gampang, amarga:

  • Konteks Visual - Penerjemah bisa pratinjau karya kanthi langsung, ing format apa wae
  • Memori Tarjamahan wektu nyata
  • Kontrol Versi - Mung konten sing mentas diunggahake sing ditampilake kanggo terjemahan, dene konten lawas diterjemahake saka memori Smartling
  • Aset merek - Sumber daya kanggo pedoman nada lan merek
  • Priksa Kualitas Terintegrasi - Pemeriksaan kualitas wektu nyata mbantu ngirit wektu
  • Keyboard pintas - Ngirit wektu kanggo saben tumindak
  • Gabung Strings - Gabungke segmen kanthi mung siji tombol
  • Penanganan Tag sing Fleksibel - Nggunakake pembelajaran mesin kanggo nyelehake tag kanthi akurat
  • Routing Otomatis - Smartling supaya konten tetep obah, lan kanthi otomatis rute terjemahan rampung menyang langkah sabanjure

Integrasi Smartling

Kanthi integrasi langsung karo proses lan alat sing ana - contone, ngunggah konten menyang CMS - Smartling mbisakake pangguna kanthi otomatis kabeh proses ngubengi terjemahan sing sejatine. Smartling bisa nggabungake karo platform utawa alat apa wae sing wis digunakake merek sampeyan:

  • Adobe Experience Manager
  • Isine
  • Drupal
  • Sitecore
  • WordPress
  • Hubspot
  • Marketo
  • Awan Pemasaran Salesforce
  • Oracle Eloqua

Pemimpin terjemahan cloud, Smartling nyekel saben kegiyatan sing ana gandhengane karo proses terjemahan, nyintesis dadi data sing bisa ditindakake para pangguna kanggo nuwuhake inovasi ing usahane. Thanks kanggo Konteks Visual lan dhaptar fitur otomatisasi sing kuat, para pelanggan nyadari terjemahan sing efektif kanggo kualitas paling dhuwur, ora suwe.

Pindhah jagad nganggo tembung

Ing taun iki, Smartling debut kampanye pemasaran anyar sing diarani Move the World with Words. Iki diwiwiti kanthi ide manawa ana wong sing nggawe kabeh perusahaan kanggo para pelanggan: penerjemah. Dadi tim kasebut nggunakake fotografer sing miwiti plancongan ing saindenging jagad kanggo nyathet crita lan crita saka 12 penerjemah Smartling sing urip ing saindenging jagad. Crita kasebut urip ing Gerakan Donya kanthi buku meja kopi Words kasedhiya saiki.

Perusahaan sing ngupayakake tuwuhing lan sukses global tetep kepengin banget nawakake. Ora mung bangga karo para pelanggan anyar, nanging kenaikan NPS sing signifikan tegese uga nuduhake manawa para pelanggan saiki duwe pengalaman Smartling sing paling apik. Iki ngandhani manawa kita netepi janjine kanggo para pelanggan nalika nyedhiyakake pengalaman lokalisasi sing apik karo teknologi terjemahan lan penerjemah sing inovatif sing dingerteni para pelanggan lan dadi perpanjangan tim. Kita ora bakal ana tanpa.

Pendiri lan CEO Smartling, Jack Welde

Jadwalake Demo Smartling

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.