Cloud Pesen Nggabungake Pesen Kontekstual menyang Pengalaman Seluler ing Toko

smartfocus SF Message Cloud visual 1

SmartFocus diumumake ing Mobile World Congress dina iki bakal menehi beacon virtual kaping pisanan ing donya. Beacon virtual ngidini pemasaran adhedhasar jarak tanpa integrasi utawa pangopènan hardware sing angel. Perusahaan bisa micu pesen lokasi mikro kanggo ngaktifake pengalaman kontekstual kanthi nggunakake rencana lantai wae.

SmartFocus Cloud Pesen

SmartFocus iku Cloud pesen teknologi menehi pemasar merek tampilan sakabehe kanggo para pelanggan, saengga bisa menehi interaksi pemasaran sing luwih pribadi kalebu penawaran kontekstual, pembayaran, loyalitas, lan ulasan.

Saben pelanggan lagi lelungan unik. Motivasi kanggo nyoba, tuku, utawa tetep manut pangowahan gumantung saka saben wong sing milih. Ponsel duwe akses 24/7 menyang 'remot kontrol' urip pelanggan lan kemampuan kanggo ngaktifake pesen pemasaran pribadi adhedhasar lokasi luwih apik tinimbang media liyane. Rob Mullen, CEO ing SmartFocus

Awan Pesen ngolah data amba kanggo nggawe pribadi lan kontekstualisasi komunikasi kanthi otomatis kanggo saben pelanggan. Nggunakake macem-macem faktor kalebu lokasi, cuaca, umur lan jender pelanggan, merek lan produk favorit, riwayat browsing web, prilaku tuku kepungkur lan kranjang sing ditinggal, Cloud Message ngrungokake lan sinau saka pelanggan.

Pengecer dolanan paling gedhe ing Inggris, Penghibur, nggunakake SmartFocus's Cloud Cloud.

SmartFocus mbantu supaya para pelanggan dadi pengalaman sing paling apik, ora preduli saka saluran sing digunakake, lan Cloud Message SmartFocus njamin manawa aku lan tim bisa menehi pengalaman panganggo sing sampurna saben-saben. Ngganti pengalaman ing toko nalika saben pelanggan ngunjungi situs web utawa nampa pesen pemasaran dadi penting banget. Solusi SmartFocus nawakake kabeh kemampuan sing dibutuhake ing platform siji lan lengkap. Phil Geary, Kepala Marketing Officer kanggo Penghibur

Beacon Virtual SmartFocus

Babagan SmartFocus

SmartFocus minangka inovator ing olahpesen lan komunikasi, supaya merek paling gedhe ing saindenging jagad - kalebu Nestlé, Mercedes-Benz, Macy lan Levi lan kanggo ngerti lan luwih raket karo konsumen sing lagi nyambung saiki; manawa liwat saluran web, seluler, email utawa sosial. Liwat solusi The Cloud Cloud, SmartFocus kanthi nyata ngrungokake lan sinau saka para pelanggan nggunakake algoritma paten lan alat pemasaran adhedhasar lokasi sing unik. Nggunakake The Cloud Cloud, pelanggan SmartFocus duwe data, intelijen, lan alat sing apik kanggo keterlibatan unik kontekstual, liwat saluran digital.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.