Smartfile: Daftar putih Solusi File Gedhe Sampeyan

smartfile

Apa sampeyan miwiti bisnis anyar, utawa ngluncurake produk anyar, pitakon pisanan sing kudu sampeyan takon yaiku, "Sapa pasar / pelangganku"? Rasane gampang, bener? Sadurunge ngrampungake babagan kita kabeh sing gagal mangsuli pitakon kasebut kanthi bener, coba dakwartakake babagan rong ukara bisnis: SmartFile (yaiku kita) minangka perusahaan file sharing sing dirancang kanggo bisnis. Kita nawakake bisnis kanthi merek kanthi aman kanggo ngirim lan nampa file kanthi gampang.

Nalika diwiwiti 3 taun kepungkur, kita yakin manawa profesional TI bakal terus nggunakake produk. Kita bakal nggawe tugas dadi luwih gampang kanthi nyedhiyakake administrasi pangguna lan file ing tangan pangguna. Sawise mbuwang ewu dolar, ora kaetung jam ing tradeshow, Adwords, lan uga telpon sing adhem, kita ngerti manawa profesional TI minangka klompok pungkasan sing pengin ngobrol karo kita… luwih akeh mbayar dhuwit kanggo kita. Sing umume dijaluk dheweke yaiku njupuk bagean liyane saka pakaryan kasebut, lan sing luwih elek, njupuk "kontrol" kasebut.

Senadyan produk palsu, masarakat isih ndhaptar kanggo nggunakake produk. Kaya sing ditindakake, kita mulai ngerti yen dudu wong IT, nanging luwih profesional ing organisasi kasebut; profesional pemasaran asring kudu ngirim file gedhe menyang kolega utawa wong njaba sing gedhe banget kanggo nangani email. Apa pelanggan kasebut minangka bagean saka perusahaan wong loro utawa perusahaan Fortune 500, dheweke ngerti pentinge merek kabeh aspek bisnis, kalebu server FTP. Pungkasane, dheweke dadi profesional pemasaran! Lan dheweke ora pengin ngliwati kabeh tape abang (kerumitan) karo departemen IT internal kanggo nyetel lan ngatur server FTP dhewe. Dheweke ana ing bedhil, kayata akeh wong pemasaran, lan mbutuhake solusi cepet kanggo nyukupi kabutuhane. Dadi, dheweke nindakake apa sing kita lakoni nalika ana masalah: ketik sawetara tembung kunci menyang Telusuran lan supaya Google ngatasi. Matur nuwun sanget, kita njedhul lan ngandhani yen bisa luwih gampang urip.

Dadi, pitakon sing asring dakkirim yaiku apa sing nggawe kita beda karo Dropbox, Box utawa Google Drive lan kenapa profesional pemasaran milih kita luwih becik? Aku bakal miwiti karo Dropbox lan Google Drive. Iki minangka produk sing apik, lan sing paling apik, gratis! Kaloro pembeda utama ing antarane, lan kita uga akses merek lan multi-pangguna. Babagan Dropbox lan Google Drive pungkasan sing bakal sampeyan tindakake yaiku ngganti logo lan ganti karo sampeyan, luwih-luwih ngidini sampeyan nggunakake domain dhewe (file. Domain sampeyan. Com). Yen sampeyan peduli karo citra perusahaan sampeyan kaya ngono, mula ora bakal bisa. Kapindho, produk kasebut dirancang kanggo siji pangguna. Saben pangguna kudu duwe akun, banjur bisa nuduhake folder. Coba jelasake proses iki menyang "awam"; perkara pungkasan sing pengin ditindakake pemasaran dadi dhukungan teknis.

Kanthi Box, sampeyan entuk akses multi-pangguna, nglaporake, lan uga merek, sing ngidini sampeyan nggunakake logo lan skema warna dhewe; Nanging, dheweke ora nawakake pilihan kanggo nggunakake domain sampeyan dhewe.

Watesan paling gedhe kanggo saben panyedhiya iki yaiku ukuran file. File paling gedhe sing bisa sampeyan upload yaiku 2GB. Kayane kaya file gedhe, nanging ora cukup kanggo ngunggah video utawa presentasi PowerPoint sing abot. Kanthi SmartFile sampeyan bisa ngunggah file ukuran apa wae liwat browser. Kanggo sing luwih cerdas babagan teknis, kita nawakake dhukungan FTP lengkap.

Dadi, bali menyang sapa sing dadi pelanggan lan kepiye cara aku nyedhiyakake pasar? Kita ngerti manawa dudu jenis kelamin, umur, bisnis, utawa uga departemen tartamtu, nanging kalebu jinis wong. Wong-wong iki makarya ing jagad sing rame lan kejiret nalika entuk sing bener lan sing paling penting yaiku entuk wektu. Saka latar pemasaran, aku ora bisa mikir wong sing cocog karo katrangan kasebut luwih apik tinimbang aku. Sopo ngerti

One comment

  1. 1

    Ora apa-apa kanggo "nguatake" pangguna sampeyan, nanging pemberdayaan kasebut kudu kalebu perlindungan adhedhasar kabijakan supaya data bisnis kritis ora sengaja utawa sengaja dipupus amarga data kasebut mung disimpen ing awan koboi, ing njaba IT lan ora ana sing nulungi file munggah, ing endi wae. IT ora wedi karo pangguna pungkasan amarga kontrol amarga kita duwe sawetara masalah "kontrol aneh", nanging amarga kita wis ndeleng, liwat pengalaman nyata ing donya nyata jumlah kekuwatan sing pangguna "apik" karo "Mung cukup ilmu sing bisa mbebayani" nyoba nindakake gaweyan kanggo kita.

    Otomatis gawe serep? Apik tenan Otomatis gawe serep ing njaba pengawasan dening ahli nyata? Potensi, lampus kanggo bisnis. Penyedia cloud kasebut bakal nindakake "paling apik" kanggo mbantu sampeyan, sajrone bathi bathi. Sawise dadi luwih nguntungake wong-wong mau, supaya data sampeyan "bisa menehi" pengaruh, mula bakal ditindakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.