3 Kunci Investasi Teknologi Pemasaran sing cerdas

3 kunci investasi teknologi sing luwih cerdas

Pengungkapan: Kirim lan hadiah sing disponsori dening Comcast Small Business, nanging kabeh pendapat duwe dhewe. Waca ing ngisor iki kirim kanggo pambocoran tambahan.

Nalika maca kiriman penting ing situs komunitas Comcast Business, iki cocog kanggo kita minangka agensi lan klien. Minangka agensi, kita duwe lisensi akeh teknologi, nanging kita bisa nyebar biaya (lan entuk hadiah nggunakake teknologi) ing kabeh klien.

[box type = "success" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"]Pilih swara sampeyan kanggo mbantu milih sapa sing bakal menang $ 20,000 saka kontes @Comcastbusiness I4E. Pilih saiki - 13 Mei # I4E #ad [/ box]

Saben kuartal, kita nindakake audit platform sing lagi dilisensi lan nemtokake regane sing bakal diwenehake klien. Asring, kita mbatalake lengganan menyang sawetara platform sing apik yen ora menehi bali sing dibutuhake.

miturut Comcast Business, rong pertiga saka pamilik bisnis rumangsa kewalahan nalika nerangake teknologi @Comcastbusiness

Infographic saka Comcast iki nuduhake 3 pilar utama sing kudu dipikirake sadurunge nggawe investasi teknologi:

  1. Rencana Bisnis - Sadurunge investasi, apa misi lan pasar sampeyan? Apa teknologi sing sampeyan nandur modal bakal ndhukung visi sampeyan?
  2. Isi Kesenjangan - Sadurunge nandur modal, apa teknologi iki sing bakal ngatasi masalah sampeyan, utawa bakal nyebabake luwih akeh wektu lan ngelu karo staf sampeyan?
  3. Entuk Saran - Sadurunge investasi, apa sampeyan wis ngobrol karo pimpinan industri utawa kolega liyane? Kita asring takon karo klien babagan pilihan vendor amarga kita kenal banget karo platform ing pasar.

Saran pinunjul sing dakkarepake supaya bisa digunakake bisnis banjur bali. Anggaran teknologi cenderung ora bisa dikendhaleni yen sampeyan ora nonton kanthi tliti!

Investasi Teknologi

pambocoran: Bisnis Comcast kerja sama karo blogger kayata aku kanggo program iki. Minangka bagéan saka program iki, aku nampa ganti rugi kanggo wektu. Dheweke ora ngandhani apa sing bakal dituku utawa apa sing bakal dakkandhakake babagan produk sing kasebut ing kiriman iki. Bisnis Comcast percaya manawa konsumen minangka blogger bebas nggawe pendapat lan nuduhake nganggo tembunge dhewe. Kebijakan Comcast Business selaras karo Kode Etika WOMMA, Pedoman FTC, lan rekomendasi keterlibatan media sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.