Smartcards Rolling Out Sajrone Sawetara Taun Sabanjure

kertu kredit smartcard

Wow… nalika mikir babagan kabeh hardware sing darmabakti lan gumantung kanggo kertu kredit belang magnetik tradisional, iku akeh peralatan lan biaya sing bisa diganti. Sajrone sawetara taun kepungkur, mula pancen kedadeyan sing bakal kedadeyan! Kertu kredit tradisional saiki lagi metu.

Perlu hacking 70 yuta kertu kredit Target sajrone musim liburan 2013 kanggo nyurung Kongres supaya ora ngeculake kertu stripe magnetik sing aman banget sing digunakake dening umume wong Amerika lan nyetel tenggat wektu kanggo teknologi kertu cerdas (kanggo AS, uga). Nalika wong Amerika wiwit ngerti babagan apa sing diarani kertu cerdas, wis (sukses) digunakake ing pasar liyane luwih saka 20 taun, nggawe AS dadi siji-sijine pasar utama ing planet iki sing nggunakake teknologi swipe lan sign.

Teknologi Anyar dikenal minangka EMV (singkatan saka: Europay, MasterCard lan Visa) - uga dikenal minangka kertu cerdas. Kertu cerdas nggunakake teknologi chip lan PIN utawa chip lan teken uga macem-macem lapisan keamanan, kalebu chip sing dipasang lan pengenal unik, sing bisa diganti kapan wae.

Peretasan sistem kanggo nglumpukake informasi babagan chip lan nggawe kertu kredit palsu rumit, nanging kertu stripe magnetik, data bisa diwaca, ditulis, mbusak utawa diganti kanthi gampang nganggo peralatan sing ora ana ing rak, sing nyebabake fraud kertu kredit sing dhuwur. Ing pasar sing nggunakake kertu cerdas, kerugian mudhun separo lan pemalsuan mudhun 78%. Biaya pangowahan kira-kira $ 35 milyar, sing biasane dipikul dening pengecer.

smartcard-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.