Masa Depan Kontrak Eksekusi Diri Nggunakake Blockchain

Kontrak Cerdas karo Blockchain

Kepiye manawa kontrak kanthi otomatis bisa nglakokake mandhiri yen ana syarat-syarat tinamtu? Ing infographic iki, Kekuwatan Kontrak Cerdas ing Blockchain, Etherparty nggambarake kepiye carane ora mbesuk - Kontrak Smart dadi kasunyatan. Kontrak cerdas bisa njupuk kualifikasi subyektif kualifikasi kontrak lan negosiasi saka tangane wong sing njupuk keputusan, nyedhiyakake kesempatan sing luar biasa kanggo para pihak nutup transaksi sing cocog kanggo saben partai - babagan biaya, kepercayaan, lan eksekusi.

Yen sampeyan pengin artikel jero babagan teknologi Blockchain lan Cryptocurrency, aku nyaranake CB Insights whitepaper.

Apa Teknologi Blockchain

Apa sing diarani Kontrak Cerdas?

Etherparty, alat nggawe kontrak cerdas sing ngidini pangguna nggawe kontrak cerdas ing kabeh blok sing kompatibel, nggambarake kontrak cerdas minangka nderek:

Kaya jenenge, kontrak cerdas dioperasikake nganggo basa kode, supaya fungsionalitas bisa ngilangi kabutuhan keterampilan program manungsa ngluwihi instruksi kode asli. Fungsionalitas kontrak ngidini loro partai bisa mbukak operasi liwat perjanjian digital sing dileksanakake, ing sawetara kedadeyan ngilangi kebutuhan kanggo perantara utawa pengacara. Kontrak cerdas adhedhasar asil, kanthi ngukur basa kode saka input sing wis ditemtokake.

Nanging kontrak cerdas nawakake luwih akeh tinimbang jenenge. sisik gangguan kasebut ngluwihi loro entitas sing pengin nggawe kesepakatan. Kontrak cerdas duwe fungsi kanggo nggampangake lan ngukur proses lan sistem otonom, kanthi efisien mindhah data saka siji entitas menyang liyane tanpa komplikasi utawa gangguan prosesor manual. Sifat aman jaringan distribusi teknologi blok lan blok wektu wis ngganggu, nanging sifat pangolahan data sing khas teknologi sing nggawe revolusioner kanggo bisnis sing saiki mbutuhake pihak katelu kanggo validasi transaksi.

Infographic iki nggambarake teknologi, proses, mupangat, nilai, lan kerumitan Kontrak Cerdas karo Blockchain.

Kontrak Blockchain

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.