Smallpdf: Utilitas PDF Konversi lan Kompresi Gratis

kompresi konversi pdf.png

Kadhangkala, dudu platform rumit lan mega-perusahaan, sing nggawe sampeyan cocog karo dina iki. Dina iki, kita nampa sawetara conto lembar saka desainer sing apik banget nanging 12Mb nalika aku diowahi dadi PDF. Jujur wae, aku ora ngerti babagan kompresi PDF, dadi aku lunga menyang Google kanggo setelan lan tutorial sing optimal.

Sing ditemokake yaiku permata - bocah cilik. Lali setelan, lali tutorial ... mung seret banjur selehake file PDF lan kompresi kanggo sampeyan.

Utilitas PDF Online

Fitur PDF Saiki ing smallpdf

  • Kompres PDF - Nyuda dramatis ukuran file PDF sampeyan
  • Gabung PDF - Gabungke sawetara file PDF dadi siji file
  • Pisah PDF - Gawe dokumen anyar saka kaca sing dipilih
  • Mbukak kunci PDF - Bukak file sing dilindhungi sandi
  • JPG menyang PDF, PDF menyang JPG - Ngonversi gambar dadi PDF lan kosok balene
  • Tembung menyang PDF, PDF menyang Tembung - Ngonversi file Word menyang PDF lan kosok balene
  • Excel menyang PDF, PDF menyang Excel - Ngonversi file Excel menyang PDF lan kosok balene
  • PPT nganti PDF, PDF menyang PPT - Ngonversi presentasi PPT menyang file PDF lan uga kosok balene
  • Ngirim layang - Dheweke malah duwe layanan anyar nalika nyithak PDF ing kertas lan dikirim menyang alamat apa wae

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.