Video: Desain Web & Marketing Web SmallBox

web kothak cilik

Video teknologi pemasaran wulan iki ngenalake perusahaan teknologi sing rada beda. Ora, kita ora miwiti nerbitake video saben agensi ing Martech - nanging kita pengin menehi sawetara wawasan babagan gelombang agensi anyar. Agen merek, desain lan pemasaran biasane bisa digunakake kanthi solusi ing njaba rak. Iki ora kaya ngono Cilik.

Suwe-suwe, tim ing SmallBox wis nggawe sistem manajemen konten dhewe sing disesuaikan karo kabutuhan saben klien sing diwenehake. Piranti lunak kasebut prigel lan duwe desain modular sing ngidini nambah fitur lan fungsi anyar kanthi suwe. SmallBox terus ngembangake fitur sing nulungi para klien, kalebu modul FAQ.

Nalika akeh agensi terus nyoba nemokake pendekatan siji ukuran, SmallBox minangka agensi unik sing percaya manawa saben pelanggan independen, mbutuhake solusi sing beda lan strategi pemasaran sing beda. Yen sampeyan kepengin weruh, SmallBox ora nggunakake CMS kanggo ngunci perusahaan. Klien bebas mangkat karo solusi kanggo panggunaan dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.