Kepiye Usaha Kecil Nggunakake Media Sosial

nggunakake media sosial

Pancen narik kawigaten para pemasar liyane nggunakake media sosial kanggo keuntungan dhewe. Pagemodo wis nggawe infographic ing Kepiye Pemasar Nggunakake Media Sosial kanthi Sukses. Infographic adhedhasar survey pungkasan lan nampilake mupangat sing paling umum nggunakake media sosial. Kalebu:

  • Penting tenan pemasaran media sosial kanggo bisnis cilik?
  • Opo persentasi saka pajeg entuk usaha cilik liwat media sosial
  • kang faktor ngasilake asil paling akeh
  • Liyane!

Entuk Asil Media Sosial kepiye para pemasar nggunakake pemasaran media sosial kanthi sukses

6 Komentar

  1. 1

    Sing mesthi nggumunake aku yaiku ora nggunakake Aplikasi Geolocation. Aku percaya yen duwe nilai gedhe ing level ritel, nggawe inisiatif loyalitas pelanggan. Aku ngerti tarif adopsi ing level konsumen isih kurang, nanging kita bakal weruh yen bakal tuwuh ing taun-taun kepungkur kanthi munggah Mobile.

    • 2

      Titik apik, @ twitter-281224701: disqus! Ironi ing pernyataan sampeyan yaiku umume wong-wong kasebut bisa uga entuk bathi saka aplikasi sing adhedhasar geolokasi Luwih saka app media sosial umum. Lokal penting banget kanggo saben bisnis cilik!

  2. 3

    Aku ora ngerti sebabe kabeh Google + disingkirake saka "rencana panggunaan". 
    Apa sampeyan mikir pancen ora penting utawa ora bakal njupuk akeh ruang ing taun ngarep?

    • 4

      @ google-3edd56e2ef9c5b26e450ffc79d099b0e: disqus - ora yakin kenapa ora digatekake, Vane. Nanging kita nganggep penting, luwih-luwih amarga Google+ nyedhiyakake insentif kanggo bisnis kanggo nggabungake penulis lan penerbitan. Kita wis dadi prioritas karo para pelanggan supaya integrasi.

  3. 5

    Menarik. Aku uga kaget amarga ora duwe geolokasi, nanging kira-kira kabeh iki kalebu 'bocah lanang gedhe'? Sugeng bagi, matur nuwun.

  4. 6

    Uga ngerteni manawa Google+ ditinggalake. Google+ ora mung jaringan sosial. Minangka produk Google, iki pengaruhe ing telusuran lan kudu digatekake para pemasar sing golek cara kanggo ningkatake mesin telusuran.  

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.