Pandhuan kanggo Usaha Kecil kanggo Pariwara ing Facebook

Pandhuan Pariwara Facebook Bisnis Cilik

Kemampuan kanggo bisnis kanthi organik nggawe pamirsa lan pasar ing Facebook pancen wis mandheg. Nanging ora ateges manawa Facebook dudu sumber pariwara kanthi bayaran. Kanthi meh saben calon pembeli sing nyoba sampeyan tekan ing siji platform, lan kemampuan kanggo target target lan entuk target kasebut, pariwara Facebook bisa nyurung akeh kebutuhan kanggo bisnis cilik sampeyan.

Napa Usaha Cilik Diiklanake ing Facebook

  • 95% pemasar media sosial ujar manawa Facebook menehi laba investasi paling apik saka kabeh platform media sosial liyane
  • Iklan Facebook ngidini sampeyan target pamirsa miturut lokasi, jenis kelamin, minat, lan liya-liyane
  • Iklan Facebook regane luwih murah tinimbang saluran pemasaran online liyane kanthi minimal $ 1 saben dina

Infographic iki saka Headway Capital, a Pandhuan Bisnis Cilik kanggo Pariwara Facebook, mbukak bisnis cilik liwat kabeh langkah sing dibutuhake kanggo nyebarke strategi Pariwara Facebook sing sukses:

  1. pilih Tujuan pemasaran - kesadaran, pertimbangan, utawa konversi.
  2. Netepake sampeyan pamirsa - bangun pamirsa adhedhasar profil pelanggan sampeyan dhewe.
  3. Setel sampeyan anggaran lan jadwal - kanggo nggunakake kampanye saben dina utawa seumur hidup.
  4. Rancang Panjenengan iklan - ngoptimalake gambar, judhul, teks, ajakan tumindak, lan katrangan link.
  5. Ngerti Laporan Iklan Facebook - ngrusak asil kanggo ngoptimalake kampanye maneh.

Kanggo pandhuan langkah demi langkah kanggo miwiti (kanthi tangkapan layar rinci), priksa manawa sampeyan mriksa sumber Buffer: Pandhuan Lengkap kanggo Manajer Iklan Facebook: Cara Nggawe, Ngatur, Nganalisis Iklan Facebook Sampeyan.

Pandhuan Pariwara Facebook Bisnis Cilik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.