Panggunaan lan Asil Media Sosial Bisnis Cilik

media sosial cilik

CrowdSPRING nerbitake infographic iki babagan kebiasaan media sosial bisnis cilik. Nalika pisanan ndeleng statistik panggunaan, aku rada kaget amarga statistik panggunaan sithik kanggo bisnis cilik. Coba goleki luwih jero lan dak kira ora kaget. Intensif banget sumber daya kanggo nglakokake bisnis cilik sing sukses dadi sukses supaya entuk media sosial bisa uga tantangan.

Ngandika - iku kesempatan sing luar biasa kanggo wong liya sing duwe usaha cilik. Iki nuduhake manawa sejatine ora ana kompetisi! Miwiti blog lan duweke pasar sampeyan. Melu media sosial lan nggawe pamirsa. Sampeyan ora bakal nguripake bisnis kanthi sewengi, nanging investasi sing bakal lunas. Sampeyan bisa mbutuhake wektu pirang-pirang minggu, bisa mbutuhake pirang-pirang wulan… nanging sampeyan kudu melu. Yen sampeyan ora, pesaing sampeyan bakal.

Media Sosial Infografis Bisnis CilikSPRING
Logo Crowdsourced lan Desain Grafis dening crowdSPRING

2 Komentar

  1. 1

    Iki mesthi duwe akeh informasi sing menarik… Siji statistik sanajan, miturut aku, katon ora apik banget yaiku stat sing 51% pangguna facebook luwih seneng tuku produk merek sing ditututi utawa penggemar.

    Tenanan Mung 51%? Yen kita nganggep sisan ora preduli, ora apa-apa. Nanging kepiye yen kita nganggep manawa sisane KURANG kurang saka produk kasebut? Iki dudu nomer sing apik banget.

    Aku bakal mikir bakal luwih dhuwur, amarga umume wong bakal luwih seneng ngetutake merek sing wis disenengi. Yen ngono, apa stat iki tegese apa-apa? Sampeyan mesthi ngetutake merek sing biasane bisa tuku. Dadi, latar mburi apa iki? Apa luwih cenderung tuku minangka asil langsung saka penggemar ing facebook khusus? Yen mangkono, iku sejatine tegese.

    Nanging aku ora mikir bakal ana cara kanggo ngukur. Dadi, kaya ngono, aku ora mikir manawa ana wong sing kudu maca babagan nomer iki.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.