Lembar Curang Sosial Bisnis Kecil

cheatsheet sosial media cilik

Aku seneng ngintip Kolom Lima, nanging dakkira bisa uga wis menehi sawetara sawetara nonton maneh babagan Diggnation. Digg? Tenanan Miturut imajinasi, diggkuburané wis Dugg lan Kesandung yaiku sing nandur kembang. Cepet banget? Nuwun sewu ... nalika pamirsa lunga, aplikasi sosial mati. Iku evolusi media sosial.

Nanging enteni ... tenan… kita uga ora kejawab LinkedIn? Bisnis Google? Apa kowe guyon? Mbok ana sing rada kuwat tinimbang bir.

Oke… kita wis cukup gawe nyenengake manajer proyek ing infographic iki kanggo Flowtown. Ayo bales maneh ... sheet cheat media sosial iki nyedhiyakake landasan sing apik kanggo bisnis cilik kanggo mutusake kepiye cara nggunakake saben media sosial (dhaptar). Yen sampeyan bisnis cilik - aja lali uga LinkedIn, StumbleUpon, lan Google Places!

Lembar cheat Media Sosial2

2 Komentar

  1. 1

    Aku setuju banget babagan ngilangi LinkedIn… Meh ora ana sing ngilangi Instagram lan Pinterest. Iki minangka alat merek sing kuat banget.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.