7 Kunci kanggo Sales lan Marketing Bisnis Cilik

marketing sales smb

Nalika ngewangi bisnis gedhe babagan upaya adol lan pemasaran, awake dhewe dadi bisnis cilik. Iki tegese kita duwe sumber daya sing winates lan nalika klien lunga, iku penting supaya kita duwe klien liyane sing bakal nggenteni. Iki nggawe kita bisa ngatur arus kas lan supaya lampu ora ana! Nanging kahanan sing angel. Kita asring mung duwe siji utawa rong wulan kanggo nyiapake kliwat siji klien lan sabanjure. Bisnis gedhe duwe modal kanggo tuwuh lan dibangun, bisnis cilik ora.

Dadi, ana dhasar kegiatan tartamtu sing kudu dibutuhake saben bisnis cilik supaya tumindak bisa terus maju lan malih dadi pelanggan! Infusionsoft wis nggabungake infographic solid iki 7 Besar: Apa Kabutuhan Bisnis Kecil babagan Sales lan Marketing. 7 kunci kanggo dodolan lan pemasaran bisnis cilik yaiku:

  1. Narik kawigaten Lalu Lintas kanthi online nggunakake media telusuran lan sosial.
  2. Capture ndadékaké kanthi dagang info kontak kanggo tawaran.
  3. Prospek Nurture kanthi komunikasi kanthi pribadi lan sacara berkala.
  4. Ngonversi Penjualan kanthi nggawe browser dadi pembeli liwat proses penjualan sing dioptimalake.
  5. Ngirim & Puas kanggo nggawe pelanggan anyar dadi pelanggan sing setia.
  6. Pelanggan Upsell kanthi ngirim penawaran tindak lanjut ing produk lan layanan gratis.
  7. Entuk Referensi kanthi njaluk pelanggan sing setya nyebar babagan sampeyan lan maringi hadiah marang dheweke.

7-langkah-marketing-sales-bisnis-cilik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.