Pamilik Usaha Kecil lan Media Sosial

iStock 000011834909XSmall

Dina iki kabeh wong wis ana ing internet; maca, nulis, riset, ngobrol karo kanca, pacangan mantan, nanging apa produktif kanggo bisnis? Amarga umume bisnis saya fokus ing pambangun situs web, lan ngewangi para pemilik usaha cilik nggunakake media sosial minangka bagean saka stategi PR / Pemasaran, aku luwih seneng sinau babagan topik iki.

Chuck Gose nuduhake video sing apik banget bubar sing menehi argumen manawa B2B saiki dadi B2C ing bidang media sosial. Nalika ngemot sawetara kasunyatan sing menarik, umume data kasebut kira-kira babagan perusahaan sing luwih gedhe. Amarga aku luwih kuwatir karo kepiye pemilik usaha cilik nggunakake media sosial, aku kira wis wayahe aku nganakake survey dhewe!

Mung 12 pitakonan, (ditambah profil) saengga ora suwe. Kita bakal nglumpukake data kabeh minggu, dadi yen sampeyan kasengsem priksa Blog kita minggu ngarep kanggo asil, lan tambahake alamat email sampeyan lan aku bakal ngirim asil menyang sampeyan.

Aku ngerti yen panelitiane bakal bias amarga kita nggunakake media sosial kanggo promosi, dadi tulung aku, lan kirim link menyang kanca sing biasane ora nemoni situs web iki. Matur nuwun!
_______________________________________________________

Nganti saiki 50 respons, iki mung sawetara sing wis disinaoni.

  • Yen pamilik bisnis aktif, biasane main ing telu: Twitter, Facebook lan LinkedIn
  • Jaringan utami katon beda-beda antarane Twitter lan LinkedIN

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.