Napa lan Cara Ndhaptar lan Entuk Nomer DUNS

nomer duns

Yen sampeyan pengin nggawe manawa bisnis cilik bisa entuk perhatian lan kesempatan kontrak karo pamrentah lan bisnis gedhe, mesthine sampeyan kudu ndaptar nomer DUNS karo Dun & Bradstreet. Miturut situs iki:

Nomer DUNS minangka standar industri kanggo nglacak bisnis ing jagad iki lan dianjurake lan / utawa dibutuhake luwih saka 50 asosiasi industri, lan perdagangan global, kalebu PBB, Pamrentah Federal AS, Pamrentah Australia lan Komisi Eropa.

Nomer DUNS sampeyan ora mung sarat kanggo sawetara kesempatan, nanging uga pengenal bisnis sampeyan kaya nomer jaminan sosial (ing AS) kanggo nglaporake kredit. Bakal ngidini bisnis gedhe, agensi penyandang dana, lan pamrentah federal nindakake kir kredit tumrap bisnis sampeyan kanggo verifikasi manawa dheweke pengin bisnis karo sampeyan. Sampeyan bakal isin yen nindakake kabeh marketing sing dibutuhake kanggo promosi bisnis - mung bakal kelangan kesepakatan amarga bisnis sampeyan ora pangguna lan ditemokake ing basis data DNB!

Dun lan Bradstreet njaga basis data luwih saka 140 yuta bisnis ing saindenging jagad kanthi luwih saka 200 yuta cathetan finansial sing kacathet saben taun. Penting banget kanggo nglacak rating kredit lan reputasi bisnis liwat Dun lan Bradstreet, kayata nglacak rating kredit pribadi sampeyan.

Sampeyan bisa nemokake sumber daya bisnis tambahan (AS) lan informasi babagan miwiti bisnis ing Bisnis Kecil Pamrentah Amerika Serikat Situs.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.