Pemasaran Konten Bisnis Cilik sing Efektif kanggo Konsumen

mbukak bisnis cilik mlebu

70 persen pelanggan luwih seneng entuk informasi babagan perusahaan saka konten tinimbang liwat pariwara. 77 persen bisnis cilik nandur modal ing metodologi pemasaran konten kanggo ngonversi pengunjung online dadi pelanggan. Intine yaiku:

Klik saka Konten sing Dituduhake kaping lima luwih bisa ngasilake!

Ing sanjabane biaya wektu, pemasaran konten dudu sarana larang kanggo promosi bisnis sampeyan. Mayoritas bisnis cilik duwe sistem manajemen konten sing kuat lan bisa digunakake, supaya bisa ngasilake lan nuduhake konten kanthi online. Nanging apa dheweke nindakake kabeh sing bisa ditindakake?

Apa Cara Marketing Konten sing Digunakake kanggo Usaha Cilik

  • email Marketing - 80% bisnis cilik ngonversi pengunjung online menyang pelanggan sing nggunakake buletin e.
  • Artikel - 78% bisnis cilik ngonversi pengunjung online menyang pelanggan kanthi nerbitake artikel kanthi online.
  • Nuduhake Gambar - 75% bisnis cilik ngonversi pengunjung online menyang pelanggan kanthi nuduhake foto lan ilustrasi kanthi online.
  • Videos - 74% bisnis cilik ngonversi pengunjung online menyang pelanggan kanthi nerbitake video kanthi online.

4 statistik paling dhuwur iki pancen nggawe CircuPress minangka a plugin newsletter kanggo WordPress. Kita ngerteni akeh bisnis cilik sing nggarap kontene, nanging ora duwe sistem email sing bisa kanthi otomatis nyebarake konten menyang pelanggan tanpa integrasi lan skrip sing nantang akeh wektu.

Infographic iki diproduksi dening SCORE. Saben taun, SCORE nyedhiyakake bimbingan bisnis cilik, lokakarya, lan pendhidhikan kanggo luwih saka 375,000 bisnis cilik sing anyar. Luwih saka 11,000 ahli bisnis dadi sukarelawan dadi mentor ing luwih saka 320 bab sing nyedhiyakake komunitas lokal kanthi pendhidhikan wirausaha.

Praktik Pemasaran Konten Bisnis Cilik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.