Kabeh babagan Kode Bisa Digunakake maneh? er… Konten

pangembang media sosial

Aku dudu teknisi! Ora bener, nanging aku nggunakake akeh wektu kanggo tukang sihir teknologi, kaya host aku, Douglas Karr. Salah sawijining pelajaran sing paling penting sing dakkerteni saka salah sawijining programer sing dakgawe, yaiku nilai kode sing bisa digunakake maneh. Nalika saben klien seneng nganggep unik, dheweke nerangake yen sampeyan nulis kode kanggo ngotomatisasi proses, luwih saka siji pelanggan bakal bisa nggunakake proses lan kode kasebut.

Konsep sing padha karo kode sing bisa digunakake maneh ditrapake kanggo macem-macem kahanan kalebu pemasaran. Nggarap pamilik bisnis cilik sing sibuk sing ora duwe wektu kanggo nulis konten anyar ing blog utawa situs web, aku nuduhake cara ngetrapake logika kode sing bisa digunakake maneh. Contone: Rilis pers utawa email sing dikirim kanggo nanggepi penyelidikan pelanggan dadi buletin, postingan blog lan tweet. Ora ana alesan nggawe roda maneh, cukup maneh sing wis ditulis. Kadhangkala kode? utawa konten mbutuhake sedikit tweaking kanggo blog utawa pamirsa buletin, nanging yen sampeyan duwe dhasar, sisane gampang.

Lan kanggoku, gampang yaiku tembung kunci. Kajaba sampeyan minangka panulis utawa blogger profesional, alat kasebut, WordPress, Twitter, Plaxo, Nyang kanca, kabeh padha tegese. Lan asil pungkasan yaiku nambah minat ing produk, layanan utawa merek sampeyan. Kanthi tujuan kasebut, tim saya terus golek alat blog anyar kanggo nyederhanakake lan nglancarake proses kasebut. Lan kayane saben sawetara minggu ana sing ngluncurake sing anyar. Saiki favoritku yaiku TweetDeck lan TweetKatering.

tweetdeck.png

TweetDeck ? Amarga kita ngatur konten kanggo macem-macem akun klien, aku seneng bisa nggawe klompok kontak utawa telusuran khusus kanggo saben klien. Upgrade paling anyar ngidini aku ngalih kanthi gampang saka pangguna menyang pangguna kanggo interaksi wektu nyata.

Iki minangka bentuk interaksi sing disenengi ing Twitter, nanging aku ora bisa langsung lunga ing endi wae, mula aku gumantung karo TweetLater kanggo njaga visibilitas nalika aku ora bisa teka ing kana. Aku ora nggunakake iki kanggo akun Twitter pribadi, nanging apik banget kanggo klien kaya organisasi latihan sing duwe pengumuman rutin lan nganyari kelas. Nugasake magang kanggo tugas kasebut, kita duwe Tweet saben dina sing dijadwalake nganti pungkasan wulan September. Aku bisa mlumpat nalika duwe wektu luwih akeh, nanging TweetLater njaga level kegiatan kanggo kula.

Siji pikiran pungkasan, iku gampang banget kepenak karo kabeh pilihan. Saran kula, pilih sawetara sing bisa digunakake, lan gunakake kanthi apik lan bakal ngasilake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.