Kepiye Situs Web Slow Sampeyan Ngganggu Bisnis

Bisnis Situs Web Kacepetan Alon

Pirang-pirang taun kepungkur, kita kudu migrasi situs kita menyang host anyar sawise host kita saiki, mula saya suwe saya alon. Ora ana sing pengin ngowahi perusahaan hosting… utamane wong sing hosting macem-macem situs web. Migrasi bisa dadi proses sing nglarani. Kejaba nambah kacepetan, Flywheel nawakake migrasi gratis dadi win-win.

Nanging, aku ora duwe pilihan, amarga akeh gaweyan sing dakkarepake kanggo ngoptimalake situs kanggo klien liyane. Ora apik banget yen situsku ora cepet mbukak! Ngandika, ora mung pengaruh kula minangka profesional ing industri, nanging uga bakal mengaruhi sampeyan.

Ngevaluasi kacepetan situs web sampeyan bisa uga ora penting, nanging mung nganti sampeyan ngerteni tingkat Bouncing utawa tarif Abandon kanggo Kréta Blanja. Penghasilan Konversi lan Pariwara sampeyan bakal terus mudhun tanpa nyusun kacepetan situs web sampeyan kanthi aktif.

Kecepatan situs sampeyan minangka kombinasi hosting lan faktor liyane. Lan sadurunge ndeleng hosting, sampeyan kudu ngoptimalake kabeh… banjur ndeleng hosting sampeyan. Kacepetan situs ora mung mengaruhi prilaku pangguna, nanging uga duwe pengaruh banget ing sawetara perkara:

  • Tarif Konversi - 14% pengunjung bakal blanja ing papan liya yen situs sampeyan alon.
  • Tarif Penylametan - 50% pengunjung ujar manawa dheweke ora bakal setya karo situs web sing butuh wektu suwe.
  • Peringkat Mesin Telusuran - Mesin telusuran pengin ngeterake pengunjung menyang situs sing nyedhiyakake pengalaman panganggo sing hebat. Ana akeh panliten sing nuduhake manawa kacepetan situs minangka faktor langsung (Google ujar kaya ngono) lan amarga masarakat tetep ana ing situs sing cepet, iki uga faktor sing ora langsung.
  • Competition - Malah prabédan kacepetan situs sing subtle ing antarane sampeyan lan pesaing bisa ngganti pemahaman perusahaane karo sampeyan. Pelanggan lan prospek bisnis asring browsing ing antarane situs vendor… apa sampeyan luwih cepet tinimbang pesaing sampeyan?

Apa Kecepatan Situs?

Nalika kayane gampang takon… sepira cepet situs web sampeyan mbukak… sejatine ora. Ana pirang-pirang faktor sing nyebabake kacepetan kaca:

  • Byte First to First (TTFB) - Mangkene carane cepet webserver sampeyan nanggepi panjaluk kasebut. Host web kanthi prasarana sing ora apik bisa uga duwe masalah nuntun internal sing butuh sawetara detik supaya situs sampeyan nanggapi ... aja kakehan mbukak.
  • Jumlah Panjaluk - Kaca web dudu siji file, kalebu pirang-pirang halaman sing dirujuk - javascript, file font, file CSS, lan media. Wektu ngowahi kanggo saben panjaluk bisa nyepetake kacepetan situs lan nyuda sampeyan. Akeh situs nggunakake alat kanggo nggabungake, ngompres, lan cache sawetara panjaluk dadi luwih sithik panjaluk.
  • Jarak menyang Host Web - Percaya utawa ora, jarak fisik saka situs sampeyan menyang masalah pengunjung. Perusahaan asring nggunakake a Jaringan Konten Konten kanggo mbantu geografis cache sumber daya supaya masarakat sing luwih adoh saka host isih duwe pengalaman cepet.
  • Rampung Kaca - Kaca sampeyan bisa uga wis kebak, nanging duwe aset tambahan sing dimuat sawise kaca rampung. Contone, biasane ana loading malas fitur ing sistem manajemen konten modern ing endi gambar ora dijaluk yen ora ana ing wilayah sing bisa dideleng browser. Nalika wong nggulung, gambar dijaluk lan ditampilake.

Prakara Hosting Sampeyan

Mbayar dhuwit sawetara ekstra bisa nggawe prabédan gedhe babagan hosting web.

  • Platform hosting lawas bisa uga mbukak ing server lawas lan infrastruktur tumuju lan ora tau dianyarke. Amarga teknologi anyar mbutuhake sumber daya tambahan, situs sampeyan bakal saya suwe saya alon amarga peralatan sing wis kadaluwarsa.
  • Hosting sampeyan bisa uga dituduhake liwat akeh klien. Nalika klien liyane nggunakake sumber daya, situs sampeyan bakal saya alon. Teknologi hosting virtual sing luwih anyar bisa matesi sumber kanggo saben situs utawa akun supaya sampeyan ora kena pengaruh karo wong liya.
  • Teknologi hosting sing luwih anyar asring nggabungake infrastruktur kanggo caching lan jaringan pangiriman konten.

Ayo dadi matématika. Sampeyan mbayar $ 8 saben wulan kanggo situs web sing murah lan pesaing mbayar $ 100. Sampeyan duwe 1000 pelanggan sing mbuwang $ 300 bebarengan karo sampeyan sajrone taun. Amarga situs sampeyan alon, sampeyan bakal kelangan 14% pengunjung menyang klien.

Sampeyan yakin yen ngirit $ 92 saben wulan, an tabungan taunan $ 1,104. Woohoo! Nanging nyatane, sampeyan bakal ilang 140 pelanggan x $ 300 saben wong… mula sampeyan wis ilang $ 42,000 ing bisnis kanggo nyimpen sawetara dhuwit ing hosting web sampeyan.

Adhuh! Folks… aja kakehan hosting web!

WebiteSetup wis nggabungake infographic informatif iki, Kepiye situs web sing alon sampeyan ngobong bolongan ing kanthong sampeyan, kanggo nyedhiyakake tim karo kasunyatan sing dibutuhake kanggo mindhah organisasi sampeyan menyang infrastruktur sing luwih cepet utawa nyewa tim profesional sing bisa mbantu ngoptimalake situs sampeyan saiki. Ora prelu gaweyan larang. Kasunyatane, kita pancen wis nyimpen dhuwit karo host anyar!

Pengaruh Kecepetan Situs Web Alon

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.