Sambungan Internet Alon? Iku tabung sing diisi!

Ted Stevens

Senator Ted Stevens, Alaska - Ketua Komite Perdagangan Senat. Iki yaiku Panjenengan pamrentah ngomong babagan internet. Wah (Nganyari 7/13: Titik apik ing Tampilake saben dina)

Kanggo ngutip:

Saiki ana siji perusahaan sing bisa ndhaptar lan bisa njaluk film sing dikirim menyang omah saben dina kanthi layanan pangiriman. Oke Lan saiki tekan omah sampeyan, bakal dilebokake ing kothak surat nalika mulih lan sampeyan ganti pesenan nanging sampeyan mbayar, bener. Nanging layanan iki saiki bakal liwat internet * lan apa sing sampeyan lakoni yaiku sampeyan cukup menyang panggonan ing internet lan sampeyan pesen film lan tebak apa sing bisa sampeyan pesen sepuluh dikirim menyang sampeyan lan muatan pengiriman gratis.

Sepuluh wong sing streaming ing internet kasebut lan apa sing kedadeyan ing internet pribadi sampeyan?

Dina kepungkur aku entuk, internet dikirim karo stafku jam 10 esuk dina Jumuah lan wingi aku entuk. Napa? Amarga wis rame karo kabeh perkara sing ana ing internet kanthi komersial. Dadi, sampeyan pengin ngomong babagan konsumen? Ayo ngobrol babagan sampeyan lan aku. Kita nggunakake internet iki kanggo komunikasi lan ora nggunakake kanggo tujuan komersial. Kita ora entuk dhuwit kanthi mbukak internet. Saiki aku ora ngomong sampeyan kudu utawa sampeyan pengin mbedakake wong-wong kasebut [¿] Pendekatan peraturan salah. Pendekatan sampeyan minangka peraturan nalika sampeyan ujar manawa "Ora ana sing bisa dikenani biaya sapa wae kanggo nyerang internet ing jagad iki". Ora, aku durung rampung. Aku pengin wong ngerti jabatanku, aku ora butuh wektu akeh. [¿]

Dheweke pengin ngirim akeh informasi liwat internet. Lan maneh, internet dudu perkara sing sampeyan gunakake. Dudu truk.

Iki minangka seri tabung.

Lan yen sampeyan ora ngerti tabung kasebut bisa diisi lan yen diisi, nalika ngirim pesen, pesen bakal ditundha lan sapa wae sing bakal nyelehake tabung materi sing akeh banget, jumlah sing akeh banget materi

Saiki kita duwe internet Departemen Pertahanan sing beda, apa sampeyan ngerti?

Kowe ngerti kenapa?

Amarga dheweke kudu langsung ngirim. Dheweke ora bisa tundha karo wong liya.

Saiki aku mikir manawa wong-wong kasebut mbantah apa dheweke kudu bisa mbuwang kabeh barang kasebut ing internet kudu dipikirake manawa nggawe sistem dhewe.

Mungkin ana papan kanggo jaring komersial nanging ora nggunakake pangguna saben dina.

Ora nggunakake layanan olahpesen sing penting kanggo bisnis cilik, kanggo operasi kulawarga.

Konsep kabeh yaiku supaya kita ora bisa ngrampungake perkara iki nganti ana sing nuduhake manawa ana prekara sing ditindakake yaiku nglanggar netralitas net sing nyebabake sampeyan lan aku.