Aplikasi Pembuat Tampilan slide Gratis Terbaik (Piranti Lunak Desktop, Aplikasi Seluler, lan Platform Online)

Pembuat Tampilan slide Gratis Terbaik Kanggo Aplikasi Seluler, Piranti Lunak Desktop, lan Platform Online

Piranti lunak nggawe slide show sing apik ngidini sampeyan nggawe presentasi utawa video sing apik banget kanthi macem-macem alat sing bisa disesuaikan kayata template, swara, efek, format teks lan bentuk, lan liya-liyane. File sing digawe disimpen ing macem-macem format kaya. MPEG, MOV, .AVI utawa .MP4, lsp. Supaya gampang diakses ing platform liyane kayata Android, iOS utawa komputer. Presentasi kasebut bisa mbantu sampeyan nggawe acara khusus kaya ulang taun utawa pesta sing ora dilalekake, amarga menehi cara paling apik kanggo nyebutake kreativitas. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake akeh aplikasi ing internet kanggo nggawe gelaran slide lan ing artikel iki, aku bakal ndhaptar 12 wong!

Bagean 1: Ndhuwur 4 Platform Desktop Maker Gratis

Piranti pembuat tampilan slide paling apik ing ngisor iki yaiku piranti lunak sing kompatibel kanggo Windows lan Mac. Proses kanggo nggawe slide show kanthi foto padha banget: nambah foto dhisik banjur nambah audio / musik, simpen menyang DVD utawa komputer utawa enggo bareng ing media sosial.

1. Wondershare Filmora

Wondershare Filmora

Wondershare Filmora ora mung editor video nanging ngidini sampeyan nggawe slide show, kanggo pamula lan profesional. Kabeh iki pancen nyederhanakake tugas pangembangan video lan tayangan slide ing Windows lan Mac. Minangka alat sing nggawe gelaran slide kanthi musik lan transisi, filter, overlay, lsp. Filmora nawakake luwih saka 300 efek lan luwih saka 20 musik berhak cipta sing ngidini sampeyan ngeculake kreativitas.

Ndhukung kabeh format file sing populer lan tayangan slide bisa dituduhake langsung ing platform media sosial kayata YouTube, Vimeo, lsp.

Kaluwihan:

  • Akeh fitur sing nggawe pangembangan presentasi efektif banget.
  • Antarmuka intuisi kanthi alat sing gampang digunakake.
  • Filmora duwe perpustakaan audio internal sing nyedhiyakake macem-macem gaya musik lan efek swara
  • Nduweni macem-macem musik, filter, elemen gerakan, transisi lan overlay.
  • Kabeh format file sing populer didhukung.
  • Upload gampang menyang media sosial.

2. Wondershare DVD Slideshow Builder

Wondershare DVD Slideshow Builder

Wondershare DVD Slideshow Builder alat nyedhiyakake solusi sing kuat kanggo nggawe gelaran slide kaya fitur kanggo kabutuhan profesional. Pangguna bisa nggabungake video lan foto kanthi gampang bebarengan karo efek transisi 2D utawa 3D. Video asil kasebut bisa enggal dituduhake menyang YouTube, iPod utawa TV.

Kaluwihan

  • Gampang banget nggunakake alat iki kanthi fitur sing wis disetel.
  • Nawakake koleksi akeh gambar, video lan format audio.
  • Ngedit bisa dileksanakake ing media sadurunge nglamar nggawe pungkasan.

cons

  • Ora ngidini pangguna nuduhake presentasi liwat email utawa langsung ing CD interaktif.

3 Konverter Video Freemake

Konverter Video Freemake

Konverter Video Freemake minangka piranti lunak sing cocog kanggo nggawe gelaran cepet. Ngatur koleksi video lan foto paling apik kanthi cara paling apik kanggo Windows PC. Yen sampeyan kudu nggabungake pirang-pirang gambar menyang slide show, Freemake minangka pilihan sing paling apik.

Kaluwihan

  • Pancen gratis lan ora dibutuhake registrasi.
  • Akeh format file output sing didhukung.
  • Sampeyan ngidini sampeyan ngunggah proyek menyang YouTube langsung.
  • Presentasi bisa ditransfer langsung menyang DVD.

cons

  • Ora ana template utawa template sing bisa diwiwiti.
  • Sampeyan mung bisa nggunakake siji efek lan ora bisa nambah teks ing slide show.

4. Windows Movie Maker

windows movie maker

Windows Movie Maker Microsoft ngidini sampeyan nambah koleksi musik, video lan foto favorit dadi slide show. Video uga bisa direkam langsung saka webcam banjur gabung karo proyek kasebut. Gampang banget ngetrapake efek visual lan animasi.

Kaluwihan

  • Platform entheng lan gampang digunakake.
  • Akeh transisi kanthi efek visual.
  • Nawakake fitur enggo bareng media sosial langsung.

cons

  • Fungsi winates dibandhingake karo alat liyane sing kasedhiya ing pasar.
  • Ndhukung format file sing winates.

Bagean 2: Piranti Lunak Online Langsung Gratis Terbaik

Kanggo sampeyan sing pengin nggawe presentasi tanpa ndownload piranti lunak utawa nginstal aplikasi, kita nemokake paling ora 3 platform online GRATIS sing ngidini sampeyan nindakake.

4. Slidely Show

Slidely Show

Slidely Show minangka aplikasi integrasi media sosial sing kondhang sing ngidini gampang nuduhake konten ing jaringan sosial. Pangguna bisa ngimpor video utawa gambar saka komputer ing omah utawa bisa ngakses media langsung saka platform media sosial sing diperlokake.

Kaluwihan

  • Bisa nindakake akeh perkara kajaba mung nggawe presentasi sederhana.
  • Nduwe akeh fitur enggo bareng adhedhasar komunitas.
  • Pangguna bisa ngimpor file media saka macem-macem platform media sosial.
  • Video bisa disetel minangka pribadi utawa umum.
  • Nawakake akeh opsi sing bisa disesuaikan kanggo transisi foto lan kacepetan.

cons

  • Ora gampang digunakake.
  • Video sing digawe ora bisa didownload.

4. Klip Flex

FlexClip gratis 100% nanging isih nawakake macem-macem fitur kanggo kabeh pangguna. Ora perlu download, amarga bisa digunakake kanthi online kanthi internal alat pangembangan slide show. Pangguna bisa nambah video utawa musik ing platform lan file mengko bisa dituduhake karo platform media sosial.

Kaluwihan

  • Bisa nindakake akeh perkara kajaba mung nggawe presentasi sederhana.
  • Nduwe akeh fitur enggo bareng adhedhasar komunitas.
  • Pangguna bisa ngimpor file media saka macem-macem platform media sosial.
  • Video bisa disetel minangka pribadi utawa umum.
  • Nawakake akeh opsi sing bisa disesuaikan kanggo transisi foto lan kacepetan.

cons

  • Ora gampang digunakake.
  • Video sing digawe ora bisa didownload.

4. Kizoa

Kizoa

Kizoa minangka editor video online liyane sing kondhang sing ngidini akses gampang menyang fitur apik tenan tanpa registrasi. Editor canggih ndhukung animasi, transisi, lan efek lan nawakake akeh pilihan musik kanggo nggawe video interaktif. Pangguna bisa kanthi gampang ngatur rincian wektu, durasi, ukuran utawa lokasi, lsp.

Kaluwihan

  • Bisa nindakake akeh perkara kajaba mung nggawe presentasi sederhana.
  • Nduwe akeh fitur enggo bareng adhedhasar komunitas.
  • Pangguna bisa ngimpor file media saka macem-macem platform media sosial.
  • Video bisa disetel minangka pribadi utawa umum.
  • Nawakake akeh opsi sing bisa disesuaikan kanggo transisi foto lan kacepetan.

cons

  • Ora gampang digunakake.
  • Video sing digawe ora bisa didownload.

Bagean 3: Aplikasi slideshow gratis paling apik kanggo Android

Wong sing pengin nggawe tayangan slide kanthi smartphone Android, bisa ndownload aplikasi pembuat tayangan slide gratis ing ngisor iki.

1. Crita Foto

Crita Foto

Crita Foto bisa nggawe presentasi lan film kanthi gampang kanthi telung langkah. Pangguna mung kudu milih foto saka piranti, nggawe slide show kanthi transisi lan tema sing dipengini, lan pungkasane nyimpen utawa nuduhake miturut selera.

Kaluwihan

  • Ana akeh filter, animasi lan subtitle.
  • Nawakake asil kanthi resolusi dhuwur.
  • Kacepetan puter maneh bisa diatur miturut kabutuhan pangguna.

cons

  • Mung sawetara foto sing bisa dipilih.

2. PIXGRAM - slideshow foto video

3 1 sing ora jenenge

Pixgram minangka alat sing kepenak, gampang lan apik sing bisa nglumpukake kabeh foto kanthi gampang kanggo nggawe tayangan slide kanthi efek latar mburi sing nyengsemake. Ana akeh fitur sing bisa disesuaikan kanggo pangaturan efek miturut selera sampeyan.

Kaluwihan

  • Nuduhake gampang ing platform media sosial.
  • Gampang digunakake kanthi akeh fitur.
  • Kasedhiya gratis

cons

  • Nawakake fitur lan efek editing dhasar.

3. FilmoraGO

FilmoraGO

FilmoraGO minangka aplikasi seluler sing nawakake pengalaman pangguna sing bisa dikustomisasi kanthi antarmuka sing gampang digunakake. Gampang banget kanggo motong video lan sampeyan uga bisa ngetrapake macem-macem filter ing konten kanthi akeh tema sing wis digawe. FilmoraGo entuk perhatian khusus saka komunitas pangguna amarga alat persiyapan lan pangembangan profesional.

Kaluwihan

  • Nawakake koleksi tema sing akeh.
  • Nduweni efek keren kaya mbalikke, gerakan alon lan gerakan cepet, lsp.
  • Nuduhake gampang ing platform media sosial.

cons

  • Kadhangkala dadi alon karo file gedhe.

Bagean 4: Aplikasi Pembuat Cuplikan Gratis Terbaik kanggo iOS

Kajaba nggunakake Apple iMovie kanggo nggawe gelaran slide ing iPhone, sampeyan uga bisa nyoba aplikasi gratis ing ngisor iki kanggo nggawe gelaran slide ing piranti iOS.

1. SlideLab

SlideLab

Sing butuh aplikasi kanggo nggawe presentasi kanthi fitur sing apik lan intuisi ing iPhone bakal nemokake Lab Geser aplikasi cukup menarik. Gampang banget kanggo ngolah gambar, musik lan video nggunakake alat iki. Ditambah maneh, tayangan slide kanthi dawa bisa dikembangake kanthi gampang.

SlideLab minangka alat canggih, kuat lan menarik kanggo nggawe slide show sing bisa digunakake kanggo kabutuhan profesional lan pribadi.

Kaluwihan

  • Aplikasi sing apik lan gampang digunakake.
  • Gampang banget kanggo nambah efek sing menarik.

cons

  • Luwih angel ngatur foto kaya sing dibutuhake.

2. PicPlayPost

PicPlayPost

Aplikasi iki ngidini pangguna nggabungake foto dadi bingkai, kanthi rasio, ukuran lan warna sing bisa disesuaikan, lan liya-liyane. Luwih adoh karo filter canggih kanggo nggawe gelaran slide interaktif sing bisa dikembangake kanthi gampang.

PicPlayPost ngidini pangguna milih gif, video lan foto, lsp. Kanggo nggawe presentasi sing narik kawigaten.

Kaluwihan

  • Nawakake fungsi integrasi video sing gampang kanggo presentasi.
  • Puter maneh kanthi urutan lan bebarengan bisa digawe bebarengan karo macem-macem fitur unik.
  • Ngidini pangguna mikir ing njaba kothak kanthi susunan pirang-pirang set video.

cons

  • Ora nawakake dhukungan iCloud kanggo mindhah utawa nyimpen konten ing antarane piranti liyane.

Salah sawijining perkara sing paling apik sing bisa kita lakoni ing komputer yaiku nggawe presentasi fotografi, ing endi gambar bisa digulung kanthi terus-terusan lan kanthi otomatis. Kita wis nuduhake situs web paling apik kanggo nggawe gelaran foto lan gambar sing bisa dideleng ing Internet, tanpa prelu nggunakake program. Wis wayahe sampeyan milih sing paling disenengi lan miwiti!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.