Presentasi: 10 Tips Terbukti Kanggo Nggunakake SlideShare

pengaruh tips slide show

Aku wis sukses banget SlideShare wis pirang-pirang taun, nanging wis ngelingi manawa akeh klien sing durung sukses. Aku duwe luwih saka 313 pengikut ing SlideShare kanthi luwih saka 50,000 tampilan uga sawetara presentasi sing nggawe halaman utama SlideShare. Ing sawetara taun kepungkur, aku pancen wis ngerti carane entuk luwih akeh saka platform tinimbang nalika nggunakake. Sawetara trik sing ditemokake dhewe, lan liya-liyane diwenehake dening presenter liyane sing sukses ing bisnis.

Salah sawijining klien bubar takon kepiye cara nggunakake SlideShare kanthi lengkap dadi presentasi iki… wis suwe! Seneng!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.