Pandhuan Pemasaran B2B Lengkap kanggo Slotosare

strategi pemasaran slide show

Aku ora yakin sampeyan bakal nemokake diskusi sing luwih lengkap babagan kaluwihan lan strategi nggunakake Slayariare kanggo pemasaran B2B tinimbang Pandhuan A-to-Z kanggo SlideShare saka Feldman Creative. Gabungan artikel lengkap lan infographic ing ngisor iki apik banget.

SlideShare target pangguna bisnis. Lalu lintas SlideShare umume digawe dening telusuran lan sosial. Luwih saka 70% teka liwat telusuran langsung. Lalu lintas saka pamilik bisnis 4X luwih gedhe tinimbang Facebook. Lalu lintas pancen global. Luwih saka 50% saka njaba AS

Ana kesempatan sing luar biasa kanggo nggunakake platform presentasi… nanging miturut Laporan Industri Pemasaran Media Sosial sing anyar, 85% pemasar ora nggunakake SlideShare. Kita nggunakake Slideshare lan kasurung klien uga! Iki minangka platform sing apik kanggo nuduhake konten visual.

Kejabi tips sing disedhiyakake, aku pengin nambah maneh! Nalika nggawe infografis kanggo klien, kita asring nggawe versi presentasi infographic kanggo digunakake ing Slayariare lan promosi ing akun LinkedIn perusahaan. Mbaleni grafis informasi lan malah whitepaper sing digunakake ing Slayariare bisa nggedhekake konten sing wis sampeyan kerjo, nambah investasi sampeyan!

Pandhuan Pemasaran Slulerare

2 Komentar

  1. 1

    Douglas,

    Aku muji lan matur nuwun amarga sampeyan nemokake kiriman lan infographic, ndhukung kanthi semangat lan nuduhake karo MTBers. Muga-muga kabeh wong entuk sawetara pitunjuk, lan sing paling penting, eksperimen karo SlideShare.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.