Pemasaran kanggo Pemimpin nganggo Powerpoint?

logo slide show

Wis sawise jam 10:XNUMX lan aku isih kudu nggabungake presentasi kanggo pelanggan sesuk. Ing sawetara taun kepungkur, aku wis nindakake presentasi sing ora kaétung - saben jam wis dakwaca. Presentasi sing apik bisa ngasilake akeh petunjuk ing konferensi lan tradeshow… nanging wektu liyane informasi kasebut biasane mung bledug. Nganti saiki!

Kerep banget aku ngirim presentasi ing SlideShare supaya aku bisa nuduhake ing blogku, Facebook, utawa LinkedIn.

Iki bisa uga dadi warta lawas kanggo sawetara wong, nanging aku nemokake fitur unik karo Slayariare, sing bakal nggawe perusahaan kaya aku kanggo ngarahake petunjuk kanthi promosi presentasi Powerpoint ing Slouriare. Fungsi kampanye ngidini sampeyan nglumpukake informasi timbal lan ndownload kanthi rega $ 1 saben timbal ($ 4 kanthi nomer telpon).

Iki minangka cara monetisasi aplikasi sing apik banget lan win-win kanggo loro bisnis lan Slouriare. Bayangake yen youtube bisnis sing diidini nindakake iki! Tambah ajeg tumindak ing pungkasan video sing ngidini para pamirso bisa ngeklik situs sampeyan, lan aku mikir manawa bisnis bakal ndaftar kanthi akeh! Fungsine cukup kuat - sampeyan bisa nyiyapake kampanye kanggo presentasi tartamtu, presentasi kanthi tag tartamtu, utawa ing kabeh akun sampeyan.

Kita nyoba fungsi utama ing Blogging Compendium kanggo ndeleng sepira kualitase. Kita optimis yen presentasi sing pas bakal narik kawigaten prospek sing pas, mula kita bakal tuku satus lead kanggo ndeleng.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.