Geser: Desain Interaksi, Desain Antarmuka Panganggo, Desain Pengalaman Panganggo

ixd ui ux

Aku mriksa proyek open source sing apik tenan bengi sing diarani minger ing ngendi sampeyan bisa nggawe kaca HTML lan CSS bebarengan ing pengalaman slide show sing bisa dianggo lintas platform. Dheweke nggarap piranti seluler lan tablet (malah ndhukung layar tutul lan layar wutuh). Lan slide disimpen online nanging bisa uga ditampilake offline! Dheweke uga nyelarasake karo Dropbox lan bisa dituduhake kaya sing daklakoni ing ngisor iki!

Iki slide sing apik lan ringkes Jamie Cavanaugh sing nerangake bedane antara Desain Interaksi (IxD), Desain Antarmuka Panganggo (UI) lan Desain Pengalaman Panganggo (UX). Analogi sereal, mangkuk lan sendok saka Ed Lea iku akale.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.