Video: Sliderocket Beta Bakal Langsung!


Klik liwat yen sampeyan ora weruh videone.

Kutipan: Sampeyan wis ndeleng PowerPoint Microsoft. Nanging sampeyan durung nate ndeleng alat presentasi kolaborasi sing aktif nganggo Internet kaya Sliderocket - nganti saiki. Ing kene Mitch Grasso, CEO lan pangadeg, nyritakake babagan Sliderocket perusahaan banjur nuduhake demo.

Sliderocket saiki wis siyap kanggo beta umum, dhaptar dina iki.

One comment

  1. 1

    SlideRocket iku fenomenal. Aku menehi 2 presentasi langsung saka SlideRocket sesuk ing sawijining konferensi. Bakal ngidini kula mumbul ing antarane conto online lan slide kanthi gampang banget. (Mesthi wae, aku duwe cadangan .pdf ing Gmail lan flash drive supaya aman! Ora bisa dipercaya situs web kabeh wektu….)

    Aku bisa uga bakal ngirim link SlideRocket menyang blogku minggu iki sawise presentasi. Antarmuka sing resik banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.